Gerrit (ex van Barbie) doet verhaal: “Ik zag Djemino met de dag donkerder worden”

Het is alweer een maandje geleden dat Samantha de Jong is bevallen van haar kleine kindje Djemino. Djemino is alweer haar derde kind en deelde met volle vreugde foto’s van haar kleine rakkertje op social media.

Heel Nederland dacht dat Gerrit de vader van Djemino was omdat er veel foto’s werden gedeeld van de twee samen. Maar niets is minder waar want afgelopen week ging Barbie weer eens viraal. Het blijkt namelijk dat zij en Gerrit inmiddels uit elkaar zijn en dat Gerrit ook niet de biologische vader van Djemino is.

Ook beschuldigd Barbie Gerrit ervan dat hij nogal agressief is geweest tegen haar en heeft daar zelfs foto’s van gedeeld.

Gerrit doet nu zelf zijn verhaal bij de Story en vertelt zelf hoe ze uit elkaar zijn gegaan en hoe het met de biologische vader van het kindje zit.

Verhaal van Gerrit over relatie met Samantha de Jong

Gerrit vertelt als eerste dat hij al veel langer wist dat hij niet de vader was en zegt ook niet dat ze daarom uit elkaar zijn.

“Ze was op 6 december uitgerekend. Ik ging terugtellen en besefte dat iemand anders de vader moest zijn. Samantha zei dat het de eerste keer bij ons dus raak was geweest, maar ik ken Samantha ook een beetje. Zij komt uit een wereldje van hoeren, snoeren en snuiven en ging met Jan en alleman naar bed.” zegt Gerrit.

Gerrit zag Djemino met de dag donkerder worden

Ook vertelde hij dat hij inmiddels een DNA-test heeft laten doen en dat het resultaat geen match was. Ondanks het nieuws wilde hij er toch graag achterkomen wie dan wél de papa van het kindje was.

“Samantha werkte niet bepaald mee. Het konden er wel meer zijn zei ze.” Het was voor Gerrit duidelijk dat het om een donkere man gaat. ,,Want per dag zag ik Djemino donkerder worden.”, aldus Gerrit.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven