Gerda loopt trauma op door LIDL: ”Ik eet nooit meer vla”

Gerda loopt trauma op door LIDL: ''Ik eet nooit meer vla''

De 69-jarige Gerda uit Uden zal nooit meer vla eten en gaat nooit meer naar de Lidl. Vorige week vond de gepensioneerde vrouw iets in haar pak dubbelvla dat haar compleet heeft getraumatiseerd. Er bleek een enorme klont in te zitten.

Normaal gesproken eet Gerda elke dag een bakje met vla. Soms eet Gerda wel twee bakjes. Maar vorige week zat er iets in het pak waar de arme Gerda compleet doorgetraumatiseerd is. ”Ik moest hard schudden want er kwam niks meer uit. Dat is heel gek, het pak was net nieuw.”

Toen Gerda het pak had opengemaakt, moest er een tang aan te pas komen om de klont eruit te halen. ”Griezelig” noemt Gerda het.

Kipfilet?

Maar wat was de klont precies? Om daar achter te komen besloot Gerda haar buurvrouw om hulp te vragen. Ook die was volledig in shock. ”Het was heel groot. Het paste niet op een eetlepel. Het was heel erg griezelig.” Gerda’s buurvrouw heeft haar bedenkingen over het brokstuk: ”Het leek op een stuk kipfilet.”

Nooit meer naar Lidl

Gerda is woedend en bereid om Lidl gerechtelijk kapot te maken. ”Kinderen of slechtzienden hadden het misschien niet gezien. Ik moet er van kotsen, zo vies vind ik het.” Gerda heeft het pak opgestuurd naar Lidl, maar die zijn het naar eigen zeggen kwijtgeraakt. Gelukkig heeft de Brabantse vrouw een dikke stapel met papieren als bewijs.

Rechtbank

Gerda zal strijden om gerechtigheid tot ze omvalt. ”Ik strijd desnoods door tot aan het gerechtshof, totdat duidelijk is wat erin zat”, zegt Gerda terwijl ze demonstratief een pak vla in de prullenbak smijt. ”Ik hoef nooit meer vla. En ik ga zeker nooit meer naar de Lidl.”Scroll naar boven