Gerard Joling loopt boos de studio uit voor gesprek met Gordon

Gerard Joling

Gerard Joling is tijdens een uitzending van Radio 538 de studio uitgelopen toen DJ Frank Dane een belletje besloot te plegen naar Gordon. Opmerkelijk was dat de zanger aangaf niet boos te zijn, maar er gewoon geen zin in te hebben.

Te gast in de ochtendshow

Eerst was Joling te gast bij de ochtendshow van Radio Veronica. Toen deze afgelopen was besloot hij nog even te gaan buurten bij Radio 538, waar op dat moment de live uitzending van Dane plaatsvond. Hij besloot Joling te confronteren met de geruchten rondom een potentiële nieuwe show van hem en Gordon.

Gerard was glashelder in zijn antwoord: “Welnee, dat zegt iedereen maar joh. Nee, nee, nee. Ik heb hem gelukkig al anderhalf jaar niet meer gezien en dat betekent voor mij dat er weer heel veel rust is in de tent. Ik mis hem nou niet zo heel erg hoor.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Gordon bellen

Dan dropt Frank de bom. Hij vraagt hoe Gerard het zou vinden als hij Gordon zou bellen: “Nou, dat zou ik niet doen. Nee, alsjeblieft niet, nee.” Op de vraag of hij boos is antwoord Joling: “Oh nee, ik ben helemaal niet boos, maar ik heb er helemaal geen behoefte aan.”

Maar het moment waarop Dane daadwerkelijk de telefoon laat over gaan: “Ik zou het niet doen. Ik moet ook naar 100% NL, dus ik móet weg! Ik doe een soort tourtje.” Dan is Gerard plots als sneeuw voor de zon verdwenen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven