Gepeste tiener verloor 62 kg voor het schoolbal – nu heeft iedereen spijt

Er zijn een miljoen en één redenen waarom iemand zou willen afvallen.

Het zou voor de gezondheidsvoordelen kunnen zijn, het zou kunnen zijn om in kleding te passen, het zou eenvoudigweg kunnen zijn vanwege het sociale stigma dat te maken heeft met overgewicht.

Voor Josie Desgrand, een tiener uit Australië, was het Instagram. Op slechts 16-jarige leeftijd woog Josie 127 kg en wist ze dat ze iets moest doen. Ongelukkig met haar lichaam, werd ze er constant aan herinnerd hoe andere meisjes eruit zagen toen ze door haar Instagram-feed scrolde en slanke, aantrekkelijke modellen zag die naar haar terug lachten.

Ze had al eerder diëten geprobeerd, maar het lukte haar niet om dat vol te houden, dit zorgte uiteindelijk voor nog meer zelfmedelijden en overmatig junkfood.

Uiteindelijk besloot ze dat het tijd was om in te grijpen…

Aan Bored Panda legde Josie haar ‘Eureka!’ moment uit.

“Ik ging naar mijn kamer en kleedde me aan,” zei ze. Toen sloot ze een deal met zichzelf. “Niet langer blijf ik dikke Josie.”

“Ik nam foto’s van mezelf in verschillende hoeken, opgewonden over mijn volgende reis van het gewichtsverlies. Ik gebruikte een meetlint en noteerde mijn gewicht, wetende dat ik nog een lange weg te gaan had, maar ik wilde elke verandering bijhouden, hoe klein dan ook. ”

Josie zette zichzelf kleine doelen en het duurde niet lang of de 16-jarige zag hier en daar veranderingen. Ze nam een koolhydraatbeperkt dieet zonder suiker en dronk meer water.

Ondanks haar vader – die zelf zijn afslankreis begeleidde door zelf af te vallen – verloor zij slecht een halve kilo. Op dat moment trapte ze de boel op door lid te worden van een sportschool.

Ze zei: “Trainen in de sportschool gaf me de extra druk om mijn streefgewicht te bereiken.”

In plaats van een bron van afgunst en depressie, werd Instagram één van de sterkste drijfveren van Josie. Ze begon volgers te krijgen die niet alleen haar transformatie wilden zien, maar ook tips en advies wilden.

“Ik heb mijn maaltijden en vooruitgang gedeeld op mijn Instagram-account @nolongerfatjosie. Mijn volgers groeiden snel en de een was meer ondersteunend dan de ander. ‘Je ziet er geweldig uit!’ Schreven ze. ‘Mmm, heb je het recept?’ ”

“Met mensen van over de hele wereld voor mijn reis, heb ik er nooit over nagedacht om te stoppen. Ik gebruikte elke avond 1 uur om te reageren op elke persoon. Omdat ik eerder in hun positie zat, wilde ik nu zoveel mogelijk mensen helpen. ‘Blijf doorgaan’, zou ik terugschrijven wanneer iemand dacht dat ze het niet meer konden doen. ‘

De verandering

Vandaag weegt Josie ongeveer 62 kg, minder dan de helft van haar vorige gewicht. Wat in eerste instantie een dieet was, werd uiteindelijk een levensstijlverandering waar Josie de vruchten van plukte.

Geloof je ons niet? Bekijk gewoon de foto’s hieronder:
https://www.instagram.com/p/Bn-pZRbFsrj/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BnKS1qaFwpq/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bj_6eNWljCC/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BilulzpF97-/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BiJgORSl0CS/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BeOtnXXFq5z/?utm_source=ig_embed

Wat een ongelooflijke transformatie door een extreem vastberaden jonge vrouw. Ze is een inspiratie voor mensen die over de hele wereld willen veranderen.

Als je onder de indruk bent van het gewichtsverlies van Josie, deel dit artikel dan op Facebook. Je weet maar nooit, je zou iemand anders kunnen motiveren om aan hun eigen doelen te werken!

Gefeliciteerd, Josephine. Je ziet er geweldig uit!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven