Gepensioneerde man transformeert bus in droomhuis, binnen ziet het er net uit als een sprookje

De meeste mensen kijken hun hele leven lang uit naar de dag dat ze met pensioen kunnen gaan.

Wat is er beter dan nooit meer naar werk hoeven gaan? Wat is aantrekkelijker dan te kunnen doen wat je wilt met het geld dat je (hopelijk) je hele leven hebt gespaard?

Eerlijk gezegd is er niet veel dat we kunnen bedenken. Natuurlijk zou het beter zijn als het niet in een fase van je leven was waarin je de energie en kracht mist die je eens had, maar omdat het bijna niet mogelijk is om het op die manier te hebben, heeft het geen zin om stil te staan bij het onderwerp.

Voor de meeste gepensioneerden is de vraag niet of ze van hun pensioen kunnen genieten, maar eerder hoe ze van hun pensioen kunnen genieten. Het is een vraag die de 70-jarige Greg Flint precies wist te beantwoorden, en het begon allemaal met de verkoop van zijn huis …

Als ervaren steenhouwer, veranderde Flint zijn vaardigheden in het helpen van een stel waarmee hij toevallig bevriend was. Ze hadden een oude, neergeslagen bus met de naam “Buster” en het plan was om Buster naar Mexico te rijden tijdens een roadtrip, wanneer het werk van Flint klaar was.

Het lot grijpt in
Het stel had andere plannen met elkaar, dus besloten ze hun eigen weg te gaan, en Flint bleef met een eigenaardig gevoel achter in zijn maag.

Hij bood het paar geld aan voor Buster, maar tot zijn verbazing weigerden ze het aan te nemen.

Flint zei tegen Smaller Living: “Ik heb altijd van kleine huizen op wielen gehouden. ”

“Ik was verliefd geworden op Buster en had een visie voor zijn transformatie. Ik vroeg om het te kopen en ze gaven het aan mij! ”

Nu had Flint een oude bus in handen, heel veel vaardigheden en heel veel tijd. Als je je afvraagt ​​wat de som van die vergelijking kan zijn, ben je in voor een traktatie.

“Busters” renovatie
De 70-jarige begon met een renovatie die je helemaal naar een andere plek zal brengen …

Iedereen die voet zet in de lange 1965 Chevy-bus wordt onmiddellijk getroffen door het nieuwe interieur van het voertuig, dat niet miljoenen kilometers verwijderd is van het decor in het Hobbit-gat van Bilbo Baggins in Lord of the Rings.

Compleet met stoelen, tafels en dressoirs prachtig uit hout gesneden, Flint’s bus heeft het gevoel van een gezellig oud huis in het bos … behalve natuurlijk dat het op wielen staat.

Er is een volledig werkende keuken met een gootsteen, een vaatwasser en een oven, evenals alles wat je nodig hebt om onderweg tevreden te zijn.

Hij zegt: “Zonder Buster zou ik het heel moeilijk hebben om van mijn kleine vaste inkomen te leven.”

Flint legde zijn proces uit en vervolgde: “Ik heb het hele interieur opnieuw bewerkt om een organische, gebogen en vloeiende, licht gevulde kamer te creëren met cederbomen, gebogen door tijd en weersomstandigheden.

“De aanrechtbladen en keukentafel en bank waren allemaal gemaakt van een oude cederhouten kist die een geschenk was van mijn dochter. De vloer is vernieuwd met geborgen tong- en groefplanken. ”

Om verder indruk te maken, heeft Flint ervoor gekozen om ook een openhaard in zijn plannen te verwerken. Hij weet hoe koud het kan worden tijdens de wintermaanden in Idaho, dus besloot om er iets aan te doen.

Ik zou willen dat ik half zo handig was met mijn handen als Greg Flint. Hij heeft zeker het droompensioneringshuis! Als je dacht dat de binnenkant van de bus van Greg indrukwekkend was, deel dit artikel dan op Facebook!