Georgia (24) laat naam van vriend op hoofd zetten: ”Onze liefde is voor altijd”

Georgia (24) laat naam van vriend op hoofd zetten: ''Onze liefde is voor altijd''

Onlangs lag het hele internet in een deuk om influencer Ana, die de naam van haar vriend Kevin groot op haar voorhoofd liet zetten. Achteraf bleek het allemaal nep, maar de dame heeft duizenden euro’s aan de video’s verdiend.

Hoofd

Nu is er weer iemand die aandacht wil. Het gaat om Georgia Bridges (24). De vrouw heeft 90 pond betaald voor een tattoo van de naam van haar vriendje.

De man in kwestie heet Dale. Georgia is stapelgek op hem en noemt hem ‘husband material’. In een video op TikTok gaat ze heel erg ver.

Te zien is hoe een artiest met een machientje de naam Dale op haar voorhoofd zet. Georgia merkt daarna op dat de liefde die ze voelt voor Dale, voor altijd is.

”Onze liefde is voor altijd, net als een tattoo.” Ze beweert ook dat haar vriendje het schitterend vond toen hij het werk zag.

@__ge0rgiaaa__ our love is forever so why shouldn’t my tattoo be Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters New #nametattoo #boyrfiendsnametattoo #tattootiktok #tattooideas #fyp #fypシ゚viral ♬ Boyfriend – Justin Bieber

Kansloos

Georgia had wellicht gehoopt op positieve commentaren onder de video. Die kwamen er niet. Sterker nog, de vrouw wordt bedolven onder de kritiek.

Mensen vinden dat ze in een dwangbuis op een gesloten afdeling moet worden weggestopt. Iemand anders schrijft: ”Die tattoo zal er langer zijn dat je relatie met Dale.”

Tijdelijk

De Britse is zich helemaal wezenloos geschrokken van al het commentaar en heeft inmiddels een video gepubliceerd waarin ze vertelt dat het niet om een permanente tattoo gaat.

”Natuurlijk was het nep haha. Iedereen is erin getuind!” Mocht de relatie met Dale op de klippen lopen, dan loopt Georgia in ieder geval niet met een herinnering op haar hoofd.

Ana

Eerder besloot Ana Stanskovsky de naam van haar geliefde Kevin pontificaal op haar voorhoofd te laten kleuren. Ze hield twee weken vol dat het echt was.

Maar toen ook bekende tattoo-artiesten zich ermee begonnen te bemoeien, gaf ze uiteindelijk toch maar toe dat er niets van klopte.

Met haar actie probeerde ze mensen naar eigen zeggen ‘bewust’ te maken van het feit dat je niet zomaar tattoos moet laten zetten, omdat je daar achteraf spijt van kan krijgen.

Scroll naar boven