Nadat ze een doodgeboren zoon had gekregen, verkocht ze het babybedje. Wat de koper ermee deed? Ongelooflijk!

Vlak voordat V. Watts zou bevallen kreeg ze het treurige nieuws dat haar nog niet geboren baby niet meer leefde; de baby was gestorven in de buik. Natuurlijk was ze eerst erg van streek en verdrietig. Toen ze over haar verlies heen was besloot ze haar babybedje te verkopen via een garagesale.

Na al haar moed bij elkaar te hebben gebracht was ze klaar om het – voor haar zoontje bestemde bed – te verkopen. Het bedje werd verkocht aan een Gerald en zijn vrouw. Toen Gerald hoorde waarom Valerie het bedje verkocht besloot hij iets prachtigs te doen.

In zijn werkplaats (Gerald is timmerman) bouwde hij het babybedje om in een cadeau waar Valerie hem voor de rest van haar zijn leven dankbaar voor zal zijn. Toen het bedje klaar was belde de timmerman aan bij de vrouw om het cadeau te laten zien, Valerie barstte in tranen uit.

Dit soort kleine gebaren is een van de mooiste gebaren die men aan elkaar kan laten zien, het is ook een van de mooiste dingen die wij onlangs hebben gezien. Bekijk in dit filmpje wat voor prachtigs Gerald gemaakt heeft voor de vrouw.

LEES OOK:  Michelle Obama spreekt voor de laatste keer als First Lady, tranen in mijn ogen..

Wat vind jij? Reageer hieronder: