Geïrriteerde schoonmaakster stuurt bazen hilarische ontslagbrief

Een schoonmaakster die haar bazen zat was, slaagde erin haar baan in stijl op te zeggen.

Lisa Bell stuurde haar werk een kaart ‘Het spijt met met jouw verlies’, en ik weet zeker dat iedereen wel eens een moment heeft gehad om zijn/haar baas soortgelijke brief wilde sturen.

Ze werkte in het Lyndene Hotel in Blackpool, Engeland en volgens de 40-jarige werd ze vreselijk behandeld door haar bazen.

Geïrriteerde schoonmaakster

Lisa zegt dat schoonmakers tijdens hun pauze niet mochten gaan zitten – ook al staan ​​ze 6 uur lang op hun benen – en het is verboden een drankje te drinken tijdens het werk.

Ze vond de goedkoopste kaart om haar ontslagbrief te schrijven voordat ze deze aan haar bazen gaf.

hilarische ontslagbrief

Lisa schreef:


Beste [werkgeversnamen], Zoals je misschien hebt gemerkt, ben ik vandaag niet aan het werk. Dit komt omdat jullie klootzakken zijn om voor te werken, dus ik heb een nieuwe baan. Ik was van plan een week van tevoren op te zeggen, maar terwijl ik in mijn onbetaalde pauze was, stuurde [werkgever 1] [werkgever 2] om mij te vertellen dat ik niet moest gaan zitten tijdens mijn pauze. Waarom niet wat ballen kweken en het me zelf vertellen?

En ze ging door:


Waarschijnlijk omdat dat betekent dat je van je luie reet moet afkomen en het kantoor moet verlaten! Ik haat het feit dat zelfs tijdens mijn onbetaalde pauze je in je kantoor zit, mij te bespioneren. Misschien zou je als je zes uur lang op je benen stond, ook willen gaan zitten! Met vriendelijke groet, Lisa Bell. P. Karan stopt ook, je hebt haar nog erger behandeld … we gaan samenwerken.

Facebookbericht

Goed gedaan Lisa! Wat vind jij? Laat het ons weten in de comments op Facebook!