Geert Wilders zorgt voor grote hilariteit in de Tweede Kamer (video)

Wilders heeft de lachspieren van zijn collega’s weer opgewekt toen er in de Tweede Kamer aan hem werd gevraagd om een andere microfoon te gebruiken. Dit vanwege een defect. Dat wilde Geert liever niet. Zijn opmerking zorgde voor grote hilariteit onder zijn collega’s.

Linkerkant

“Ja, maar dan sta ik helemaal in het linkervak. Nog even en ik zit naast mevrouw Marijnissen”, zei hij vervolgens, tot hilariteit van zijn mede politici. Het fragment was zelfs zo populair dat het de talkshow Jinek bereikte.

Eva reageerde erop tegenover Telegraaf journalist Wouter de Winther: “Wouter, soms lijkt het ook omdat we bepaalde fragmenten uitkiezen over de inhoud, dat het de hele dag grimmig is, maar dat is natuurlijk niet zo.”

“Nee, maar ik vind dit altijd wel heel erg fijn, omdat mensen elkaar politiek wel naar het leven kunnen staan. Als je dan af en toe toch nog om hetzelfde grapje kunt lachen, geeft dat toch wel enige hoop in ons politieke puinhooplandschap”, reageerde Wouter daarop.

Een leuke man

Opmerkelijk was wat Een-Vandaag journalist Tom van ’t Einde over Wilders zei; “Kijk, we zien het niet zo heel vaak want Wilders is soms wel heel erg op de man, maar het is een heel grappige man. Ik heb hem ook wel eens mogen interviewen en het is echt een hilarische vent en heel gezellig in de wandelgangen. Dat zien we vaak niet.”

Wil je het fragment zien? Dat kan HIER!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven