Geert Wilders reageert op groep Marokkaanse jongens die op hem stemde

geert wilders

Als je aan de kiezer van Geert Wilders en de PVV denkt, dan denk je waarschijnlijk in de eerste instantie niet aan mensen met een migratieachtergrond. Nu is er een verhaal opgedoken bij De Telegraaf waarin een vrouw vertelt hoe ze een groep Marokkaans-Nederlandse jongens sprak die dit wel degelijk van plan waren.

Steun aan Geert Wilders

De vrouw begon de brief met dat ze ‘fantastische jongeren van Marokkaans-Nederlandse afkomst hebben’.Ze vertelde dat ze vier jongens had gesproken die op de PVV hadden gestemd. Ze vroegen haar op welke partij ze had gestemd, waarop ze eerlijk antwoord gaf dat ze op de PVV had gestemd. “Ze gaven mij een elleboog, aangezien handen mochten niet worden geschut”, reageerde ze.

Ze vertelde dat zij en hun familie werden aangekeken op wat het ‘Marokkaans tuig’ al jaren aanricht in Nederland. Opmerkelijk dat de jongens deze termen gebruikte volgens deze vrouw. “Zij vonden het goed dat Wilders dat benoemde, en vonden dat de rest van de Tweede Kamer angsthazen waren” vertelde ze. “Zo onverwacht, maar ook mooi”.

geert wilders

Niet lang geleden uitte uitgerekend Wilders zijn broer Paul harde kritiek op zijn anti-islam beleid. “Onze wortels liggen in Duitsland en ook onze familienaam is Duits. Onze grootmoeder is Indonesische. Zijn vrouw is Hongaarse met Turkse roots. Wij zijn allemaal migranten,” aldus Paul Wilders.

Waar Geert keiharde kritiek uit op alles wat met Islam te maken heeft, reikt zijn broer Paul juist de hand naar migranten, en heeft hij ook openlijk afstand genomen van de uitspraken van zijn broer. In tegenstelling tot zijn broer reikt Paul Wilders de hand naar migranten en heeft hij openlijk kritiek op het extreem-rechtse gedachtegoed van de Partij van de Vrijheid.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven