Gecrashte en getraumatiseerde Lambo-rijder: “Geen idee hoe hard ik eigenlijk reed”

Lamborghini crash A28

Rick van Stippent, de man die zijn peperdure Lamborghini Aventador afgelopen weekend tegen een vangrail parkeerde, schoof gisteren aan bij Jinek. Hij vind dat hij “als een crimineel wordt beschuldigd.”

‘Buitenaardse auto’

Dat de miljonair het ongeluk navertellen kan, is volgens hemzelf te danken aan de ‘buitenaardse’ auto. “Als ik in een Volkswagen Polo had gereden, had ik het niet overleefd.”

Gelukkig hield zowel de bestuurder als de bijrijder geen verwondingen over aan de gebeurtenis. Ze hoefden zelfs niet eens voor controle naar het ziekenhuis.

‘Geen idee hoe hard ik eigenlijk reed’

Van Stippent is ook van mening dat het ongeluk zoveel aandacht krijgt, doordat de auto een Lamborghini is. Of was, in dit geval. Ook wordt hij niet vrolijk van ‘onterechte’ beschuldigingen aan zijn adres. Veelgehoorde kritiek zou zijn dat hij voortdurend snel accelereert en dan afremt.

Hoe hard hij reed op het moment van het ongeluk? “Geen idee, maar dit is geen auto om maximaal 100 kilometer per uur in te rijden.”

In eerdere interviews, bij bijvoorbeeld Hart van Nederland. noemde Rick de suggestie dat hij te hard reed ”klinkklare onzin.”

Schadeformulieren

Met ingevulde schadeformulieren wacht hij nu tot zijn autoverzekering uitkeert. Als hij de 500.000 euro op zijn rekening ontvangt, gaat hij dat geld niet besteden aan een nieuwe Lamborghini. “Voorlopig even niet”, aldus Van Stippent.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven