Gebruik NOOIT gratis douchegel, zeep en shampoo in een hotel

Gebruik NOOIT gratis douchegel, zeep en shampoo in een hotel

Wannneer je op vakantie gaat of een weekendje weg boekt en een hotel hebt, is daar vaak douchegel, zeep en/of shampoo bij inbegrepen. Superhandig wanneer je jouw eigen toiletspullen vergeten bent. Maar toch moet je het nooit gebruiken.

Niet gebruiken!

In een TikTok-video waarschuwt een hotelmanager voor deze gratis flesjes. En dat doet ze niet zonder reden. De video is inmiddels al 1 miljoen keer bekeken en gaat het hele internet over.

 

@travelinghotelmanager #travelinghotelmanager #dontusethese ♬ original sound – TravelingHotelManager


De manager, die schuilt achter het account TravelingHotelManger, beweert dat je de douchespullen die al in de badkamer liggen altijd MOET negeren.

Ze wijst erop dat dit niet aan het hotel ligt, maar aan het feit dat de pompjes niet zijn afgesloten. ”Je kunt ze opendraaien. De vorige gast kan er dus van alles ingestopt hebben. We hebben al veel meegemaakt. Van haarkleuring tot bleekmiddel.”

Tip

De vrouw neemt daarom standaard eigen toiletspullen mee. Wanneer je dit niet kan of wil, heeft ze een goede tip voor je: ”Vraag bij de receptie om een nieuwe set, of om kleine flesjes.”

Op sociale media wordt er massaal gereageerd. Veel mensen beweren bovenstaande stip vanaf nu op te volgens. Iemand schrijft: ”Ik heb dit altijd gezegd. Ik ben bang dat iemand haarverwijderaar in de fles doet.”

De hotelmanager wil echter geen onnodige paniek zaaien. ”Waar ik leiding geef, zijn ze op slot. Je kunt de pompjes er niet afhalen. Als de flesjes bijna leeg zijn, moeten we ze vervangen door nieuwe.”

Scroll naar boven