Dit meisje werd jarenlang gepest vanwege haar gebit, maar kijk nu eens! Het is moeilijk te geloven dat het hetzelfde meisje is..

Jarenlang werd de 14-jarige Ellie Jones uit Amerika gepest om haar gebit. Ellie heeft een onderontwikkelde kaak en kan daar niks aan doen. Toch vonden klasgenoten het nodig om het leven voor haar zuur te maken. Elke dag werd ze op school gepest en wilde niemand met haar omgaan.

tanden, gebit, tandarts

Haar misvormde kaak zorgde er niet alleen voor dat ze eenzaam was, maar ook dat haar tanden allemaal scheef stonden en fysieke pijn veroorzaakten. Haar jeugd veranderde compleet in een nachtmerrie. Haar orthodontist kwam er op een gegeven moment achter dat haar kaak niet gegroeid was sinds ze 8 jaar oud was.

tanden, gebit, tandarts

Zeker zes jaar moest Ellie chirurgie ondergaan om haar kaak te verbeteren, want als ze dat niet zou doen zou het pesten nooit stoppen. Jarenlang zou Ellie naar kaakchirurg ‘Hickman en Woolley’ gaan om haar kaak te repareren.

tanden, gebit, tandarts

Omdat haar pesters haar niet langer neerhalen, is Ellie Jones helemaal opgebloeid. Ze heeft zelfvertrouwen en doet inmiddels aan danslessen.

Vind jij ook dat pesten moet stoppen? Deel dan dit bericht door !

Wat vind jij? Reageer hieronder: