Gavin reageert en haalt keihard uit naar Gordon

Gavin reageert en haalt keihard uit naar Gordon

Gisteren werd via Prive bekend dat er ‘scheurtjes’ zouden zijn in de relatie tussen Gordon Heuckeroth (54) en zijn vriendje Gavin.

Huwelijk

De krant, en weekblad Prive, baseerden dat op een aantal dingen. Zo zou Gordon slechts voor een dag afgereisd zijn naar Australië.

Een dag later werd hij door Nederlanders alweer gespot op de luchthaven van Dubai. Dat riep natuurlijk vraagtekens op.

Ook had Gordon sinds hij ten huwelijk werd gevraagd op de Malediven geen enkele zoetsappige foto meer gepost van de liefde van zijn leven.

Best gek als je een aantal dagen eerder nog tegen iedereen roept dat je ‘huilt van geluk’ en dat je ‘zo lang hebt gewacht op ware liefde’.

Gordon bevestigt

Waar rook is, is vuur. Vanmorgen kwam het hoge woord er dan eindelijk uit. Yvonne Coldeweijer had Gorden even kort gesproken.

Hij zou aan de juicekoningin hebben bevestigd dat Gavin en hij verleden tijd zijn. Daarom is het voorgenomen huwelijk geannuleerd.

Enkele uren later verwijderden zowel Gordon als Gavin alle foto’s van elkaar op Instagram. De zanger is kapot van verdriet. Via Instagram schrijft hij: ”Een miljoen gevoelens, maar nul woorden.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Gavin

Elk verhaal heeft twee kanten. Inmiddels heeft Gavin namelijk ook gereageerd. Hoewel beiden de reden van de breuk (nog) niet bekend willen maken, lijkt Gavin hard uit te halen naar zijn ex-liefje.

Gavin deelt in zijn Instagram Stories een fragment van het nummer Too Good At Goodbyes van Sam Smith. En als je goed naar de tekst luistert, lijkt het er dus op dat Gavin ontzettend gekwetst is.

Gavin reageert en haalt keihard uit naar Gordon

Gavin reageert en haalt keihard uit naar Gordon

Gavin reageert en haalt keihard uit naar Gordon

Geen schijn van kans

Sam Smith zingt onder meer: ”Elke keer als ik me open stel doet het pijn. Dus ik zal je nooit dichtbij me laten komen. Zelfs al beteken ik het meeste voor jou.”

”Elke keer dat je pijn doet, huil ik er minder om. Schat, we hebben geen schijn van kans. Het is triest maar het is waar.” Bij Shownieuws denken ze dat Gordon. Gavin iets heeft aangedaan.

Wat dat precies is, en of dat ook zo is, zullen we vermoedelijk snel horen.

Scroll naar boven