Gavin onthult WhatsApp-gesprekken met Gordon: ”Dit is krankzinnig”

Gavin onthult WhatsApp-gesprekken met Gordon: ''Dit is krankzinnig''

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Australische Gavin en Gordon uit elkaar zijn. Het was een behoorlijk snelle, maar ook vurige romance. Zo ging het binnen drie maanden tijd van liefde, naar fel uithalen naar elkaar. 

Problemen in het paradijs

In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd. Weekblad Prive was de eerste die meldde dat er problemen in het paradijs waren. Gordon ging voor een dagje naar Melbourne, en werd de volgende dag alweer gespot op de luchthaven in Dubai.

Toen de relatie inderdaad op de klippen liep, begon het bekvechten. Zo onthulde Gavin dat Gordon last heeft van enorme ‘stemmingswisselingen’ en compleet gek is.

Dat zou te wijten zijn aan excessief drank- en drugsgebruik. ”Het ene moment hemelt hij je op, het volgende moment brand hij je af.”

Gordon ontkende dat natuurlijk en gaf zijn diabetes op ales excuus voor zijn mood swings.

Gavin onthult WhatsApp-gesprekken met Gordon: ''Dit is krankzinnig''

Telefoon in de taxi

Als voorbeeld gaf Gavin dat hij zijn mobiele telefoon een keer was vergeten in de taxi. Gordon ging volledig door het lint en bestookte zijn verloofde met telefoontjes, berichten en e-mails.

Verboden middelen

Gavin onthulde dat Gordon helemaal niet was gestopt met verboden middelen. Gordon reageerde woest en schreef dat het juist zijn ex-verloofde was die ”eraan zat”.

Hij was zo boos dat hij zijn verlovingsring ergens in Amsterdam in het water zou gooien. Daarna besloot Goor om helemaal van sociale media te verdwijnen.

Interview

Maar nu heeft Gavin weer van zich laten horen. Hij heeft screenshots van WhatsApp-gesprekken naar Prive gestuurd en daaruit blijkt dat Gordon niet de waarheid heeft gesproken.

Zo schreef Goor naar Gavin dat hij ”een enorme terugval” heeft gekregen. ”Oke Gavin, ik wil open en eerlijk met je zijn, zodat je me misschien begrijpt.”

”Wanneer je niet te bereiken was, kreeg ik een enorme terugval. Net als vroeger. Ik heb iemand gebeld en die kwam me coke brengen.”

”Ik ben volledig ontspoord door ”die troep”.

En zo lijkt het er steeds meer op dat Gavin gewoon de waarheid spreekt. Hoewel Gordon eerst gesteund werd door enorm veel mensen, neemt die support nu hard af…

Scroll naar boven