Gavin gooit alles op tafel: ”Hierom heb ik die bezeten gek gedumpt”

Gavin gooit alles op tafel: ''Hierom heb ik die bezeten gek gedumpt''

Het is vast niemand ontgaan dat Gordon en de liefde van zijn leven, Gavin Rozario (31) uit elkaar zijn. Dat is overal voorbijgekomen.

Gordon en Gavin leerden elkaar vorig jaar kennen, en vormden sinds begin 2023 een koppeltje. De twee gingen extreem snel en na drie maanden volgde een huwelijksaanzoek.

Dat werd geaccepteerd door Gordon en de zanger was sindsdien dolenthousiast. Hij plaatste zoetsappige filmpjes en ook foto’s van hemzelf en Gavin.

Gavin gooit alles op tafel: ''Hierom heb ik die bezeten gek gedumpt''

Weekblad Privé

Maar toen kwam vorige week ineens een naar bericht naar buiten. Weekblad Privé onthulde dat er iets voorgevallen zou zijn.

Gordon was namelijk binnen 24 uur op en neer gereisd van Dubai naar Melbourne. Niet veel later werd bevestigd dat de relatie inderdaad voorbij was.

Redenen

Sindsdien wordt er volop gespeculeerd wat de reden van de breuk kan zijn. Gordon meldde dat Gavin niets meer van zichzelf had laten horen.

Ook zijn familie, zus Marja, bemoeide zich ermee. Zij zou haar broer gewaarschuwd hebben voor ‘golddigger’ Gavin.

Gavin

Nu is het de beurt aan Gavin. Exclusief voor weekblad Privé doorbreekt hij het stilzwijgen. Het verhaal dat hij vertelt is ontzettend schokkend.

Volgens Gavin spoort Gordon gewoon niet en kampt hij met bizarre stemmingswisselingen. ‘

‘Het ene moment hemelt Gordon je helemaal op, het volgende moment breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot”, aldus Gavin.

Gek

“Al tijdens onze trip naar Amsterdam was er zo’n moment. Ik viel in slaap bij de film The Wizard of Oz, die hij had opgezet, en hij ging helemaal door het lint!

”Het was waarschijnlijk de jetlag. Ik vind het altijd wel lief als iemand ontspannen naast je in slaap valt, maar híj werd helemaal gek.”

”Of ik ‘wel goed bij mijn hoofd was’. Ik had ‘verkeerde energie’ of op zijn minst ’mentale problemen’. Dat was achteraf al wel de eerste rode vlag, een alarmbel die afging.”

”Maar later was het ‘sorry, sorry’ en gingen we dus naar Parijs. Daar sloeg de stemming ook een paar keer om… uit het niets!”

Gavin gooit alles op tafel: ''Hierom heb ik die bezeten gek gedumpt''

Rood aanlopen

Slechts twee dagen na hun verlovin barstte de bom wederom. Gavin had zijn paspoort in het vliegtuig laten liggen en Gordon werd helemaal gek.

”Hij wilde zijn verlovingsring naar me toesmijten en begon als een gek te schreeuwen. Ik had zijn hele reis ‘verpest’.”

”Ook had ik alles voor ons verpest. Hij bleef maar doorgaan. Het was een soort cartoon; een poppetje dat volledig rood aanloopt.”

Jaloers

Toen Gavin in Melbourne kwam, besloot hij voor zichzelf dat hij niet samen wilde zijn met zo iemand. Daarnaast is Goor extreem jaloers.

”Toen ik vertelde dat ik met een vriend wat ging drinken, was hij helemaal over de toeren. Het mocht, maar dan moest ik ieder moment bereikbaar zijn of hem bellen.”

”Ik vergat mijn telefoon in een taxi en kon die de volgende dag rond 10.00 uur ophalen. Toen ik hem aanzette schrok ik mezelf kapot.”

”Ik had 123 gemiste berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms’jes en een e-mail. Allemaal onaardig.”

”Toen ik daar wat van zei, antwoordde hij: ”F*ck you, succes met je leven verder. Ik zei: okee, dat ga ik dan maar doen.”

PollMaker

Scroll naar boven