Gaëlle heeft liefdesrelatie met Duitse achtbaan: ”We willen kinderen”

Gaëlle heeft liefdesrelatie met een Duitse achtbaan en wil kinderen

Bij de Franse Gaëlle Engel zit een steekje los. Zeg maar gerust meerdere steekjes. De Franse vrouw (44) beweert een relatie te hebben met een achtbaan. Ze is smoorverliefd op de rollercoaster Sky Scream in het Duitse pretpark Holiday Park.

Gaëlle heeft liefdesrelatie met Duitse achtbaan: ''We willen kinderen''

De Française is een zogeheten objectofiel en voelt zich dus seksueel aangetrokken tot voorwerpen. In het geval van Gaëlle gaat het dus om achtbanen. Engel is al jaren geleden uit de kast gekomen. ”Sinds mijn tienerjaren kan ik seksueel enorm opgewonden raken van achtbanen.”

Eerder vond ze andere achtbanen ook ”wel leuk”, maar sinds de ontmoeting met Sky Scream wil ze geen andere achtbaan meer. ”Nu weet ik wat ware liefde is”, aldus Gaëlle.

Mannen geen succes

Toen het nog goed ging met Gaëlle, heeft ze relaties gehad met meerdere mannen. Dat beviel haar niet. ”Ze hadden vaak alcoholproblemen. Daar had ik het erg moeilijk mee. Maar met Sky Scream voel ik me erg veilig.”

Het probleem is wel een beetje dat Gaëlle haar grote liefde niet vaak kan zien. Daar heeft ze een oplossing voor bedacht. Zo verzamelt ze souvenirs en andere objecten die haar doen denken aan haar minnaar.

Kinderen

De doorgeslagen objectofiel zou graag kinderen krijgen met de achtbaan. Ze realiseert zich dat dit moeilijk zal gaan en heeft daarom een alternatief gevonden. Ze maakt gedichten en schilderijen over haar gevoelens voor Sky Scream, maar maakt ook achtbaanminiaturen. Deze beschouwt ze als ”kinderen die ze samen met de rollercoaster heeft.”

Scroll naar boven