Gaëlle (46) na zeven jaar uit elkaar met achtbaan: Ik vind het heel erg voor ons kind”

De 46-jarige Gaëlle Engel is een zogeheten objectofiel. Ze wordt dus verliefd op objecten. Sinds zeven jaar was ze samen met een achtbaan. Die heeft ze nu de rug toegekeerd en ingeruild voor een kermisattractie.

Sky Scream

Terwijl we dit schrijven, hebben we best een beetje medelijden met de vrouw. Gaëlle, was de afgelopen zeven jaar samen met achtbaan Sky Scream.

De achtbaan staat in het het Duitse Holiday Park, dat sinds 2010 onderdeel uitmaakt van de Plopsa-parken. Gaëlle was daar op bezoek en viel als een blok voor de achtbaan.

Ruim zeven jaar lang deelden de twee lief en leed. Althans, Gaëlle stond bij haar bezoekjes urenlang tegen de constructie te lullen. Ze werd er ook nat van in haar broekje en beleefde naar eigen zeggen hoogtepunten die ze nooit eerder had ervaren.

Geen toegang

Maar aan al het moois komt een einde. Zo ook aan de relatie tussen Sky Scream en Gaëlle. Het is niet dat Gaëlle er zelf niet meer mee verder wilde.

Nee, medewerkers van Holiday Park waren wel klaar met de vrouw die stond te kreunen bij de achtbaan. Het gevolg was dat Gaëlle niet meer welkom was.

In andere woorden: door het toegangsverbod kon ze haar grote liefde niet meer bezoeken. En dus heeft ze de relatie nu maar verbroken.

Nieuwe liefde

Gelukkig zijn er meerdere achtbanen op de wereld. Gaëlle heeft inmiddels al een opvolger: een kermisattractie die nu staat in het Franse Bordeaux.

Het gaat om een attractie genaamd Gravity. Om geen tijd te verspillen heeft de 48-jarige vrouw meteen haast gemaakt. Ze kondigt een trouwerij aan, en beweert ‘een zoon’ te hebben met Gravity. Ze heeft zelf een modelversie geknutseld en noemt dat hun zoon.

Maar ‘de zoon’ woont bij Gaëlle, en kan zijn vader dus maar mondjesmaat zien. ”Ik bezoek hem regelmatig, en ik volg hem wanneer hij ‘op tour’ gaat.

Over de auteur