‘Gaat prinses Amalia uit de kast komen bij Claudia de Breij?’

Claudia de Breij heeft haar het portret van Prinses Amalia mogen schrijven. Het zou goed kunnen dat Claudia dat mocht omdat Amalia op vrouwen valt. Dit suggereert Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Nieuwe boodschap

Omdat Prinses Amalia achttien jaar wordt, wordt er een boek over haar geschreven. Amalia heeft Claudia de Breij uitgekozen om dit voor haar te doen. Guido den Aantrekker zou het niets verbazen als dat iets te maken heeft met Amalia’s geaardheid.

Guido vond Claudia de Breij een opvallende keuze. Hij zei: “Qua de opvallende keuze voor Claudia de Breij: zou Amalia, eind dit jaar 18, ons iets willen vertellen wellicht? 🤔”

Boris van der Ham reageerde hier ook op en zei: “Ben onlangs door een heteroseksuele interviewer geïnterviewd. Wil ik daarmee iets vertellen? 🤔”

Guido: “Vast niet, maar bij jou is zo’n interview niet een eenmalige mijlpaal, neem ik aan. Claudia is zo’n bekend icoon voor de lhbt-etc. gemeenschap dat het mee kán spelen; het was een vraag, geen constatering.”

Te makkelijk

Boris vindt dit iets te makkelijk gedacht. “Renate Dorrestein, Hella Haase, maar ook Paul Witteman en alle andere interviewers hebben achtergronden. Claudia de Breij is toch niet alleen lesbisch? Ben niet zo van dat enkelvoudig identiteitsdenken.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven