Fysiotherapeut ontslagen na binnendringen vagina van een vrouw op massagetafel

Fysiotherapeut ontslagen na binnendringen vagina van een vrouw op massagetafel

Een fysiotherapeut hoeft nooit meer naar zijn werk te komen. De goorlap heeft zich namelijk vergrepen aan een vrouw op een massagetafel. Zonder toestemming van de vrouw drong hij onder meer haar edele delen binnen.

Niet beheersen

De vrouw en de fysiotherapeut kennen elkaar al meer dan 30 jaar. De vrouw bezocht de praktijk sinds 2008, maar sinds 2021 behandelde de man haar.

Toen de vrouw zich in dat jaar meldde met klachten aan haar schouder, heup en elleboog, ging het helemaal fout. Volgens RTL Nieuws kon de fysiotherapeut zich niet beheersen toen de vrouw vrijwel helemaal bloot voor hem op de tafel lag. De details schokken veel mensen.

Zo zou hij aan haar borsten hebben gezeten, een massageapparaat in haar schaamstreek hebben gebruikt om haar daarmee te bevredigen, trok hij haar onderbroek naar beneden en stopte hij zijn vingers bij haar naar binnen. Ook zoende en likte de man haar, zonder dat ze dit wilde.

Ontkennen

Een dag daarna diende de vrouw een klacht in bij de eigenaresse van de praktijk. Daaruit kwam een gesprek. De man heeft een verklaring ondertekend, waarin staat dat hij te ver was gegaan. Hij bood zijn excuses aan en dacht daarmee wel klaar te zijn.

Maar niet veel later trok hij zijn bekentenis weer in. Volgens de man had hij de verklaring niet goed gelezen, voordat hij die had ondertekend.

Bij nader inzien beweerde hij zelfs dat er helemaal niets was gebeurd en dat de vrouw het allemaal verkeerd heeft gezien en gevoeld.

Fysiotherapeut ontslagen na binnendringen vagina van een vrouw op massagetafel

Tuchtcollege

Hoewel de man er alles aan heeft gedaan de aantijgingen onder het tapijt te schuiven, is het tuchtcollege duidelijk. De man mag zijn beroep NOOIT meer uitoefenen en is per direct uit het vak gezet.

In januari is zijn BIG-registratie ongedaan gemaakt. Binnen de medische wereld is dit de meest zware sanctie. De man ging in beroep, maar gisteren werd dat direct van tafel geveegd.

Dat betekent dat hij dus defintief niet meer in beroep kan tegen de uitspraak van het tuchtcollege.

Scroll naar boven