Fred van Leer weer met spoed opgenomen in het ziekenhuis

2021 begint weer niet goed voor Fred helaas want hij is wederom met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft namelijk een operatie aan zijn schouder gehad maar moet weer geopereerd worden. Hij heeft door deze operatie al zijn optredens moeten stopzetten.

Ook 2020 was een heftig jaar voor hem omdat er beelden waren uitgelekt, hij ook met spoed naar het ziekenhuis moest en omdat mensen hem hebben geprobeerd te beroven.

Fred van Leer weer in het ziekenhuis

Fred plaatste een filmpje waarin hij uitlegt wat er precies met hem aan de hand is er vertelde daar het volgende in.

“Nou lieve mensen, jullie zien het inderdaad goed. Ik lig weer in het ziekenhuis. Het ging hartstikke goed, gisteren zijn de hechtingen eruit gegaan, alleen ’s nachts ging de wond open. Het deed heel veel pijn ineens. Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt en foute boel”.

“De bacterie is heel hardnekkig en gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd. Dat houdt in dat ik al mijn optredens moet afzeggen, de aankomende twee weken. En daar baal ik natuurlijk vreselijk van want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. Daarna zien we wel. Het komt allemaal goed”, zegt de 44-jarige presentator.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven