Frans Bauer haalt uit naar Johan Derksen: ‘Hij weet niets!’

Laatst heeft Johan Derksen gezegd dat hij niet met Frans bauer aan één tafel zou willen zitten. Frans reageerde hierop: “Wat interesseert mij het dat hij dat over mij zegt?”

Frans aangevallen

Frans Bauer werd voor het eerst in zijn carrière flink aangevallen tijdens een tv-optreden. Tijdens de talkshow van Humberto wilde hij niet antwoorden op de vraag of hij gevaccineerd is. Daarom maakten zijn medegasten de conclusie dat hij niet gevaccineerd is. Collega’s Gerard Joling en Lee Towers vielen hem daarop aan.

Een avond later tijdens het programma Veronica Inside deed Johan Derksen hier nog een stapje bovenop. Hij zei dat hij niet met Frans in éen studio wil zitten. “Ik had dan gezegd: “Bauer, je bent niet ingeënt jongen? Dan ga jij nou naar huis of ik ga naar huis, maar ik ga niet bij jou zitten.” Zei Johan.

Frans laat weten dat hij niks optrekt van de kritiek van Johan. “De man interpreteert iets of maakt zijn eigen verhaal ervan, hij weet eigenlijk nets. Wat interesseert mij het dat hij dat over mij zegt? Niet veel”, aldus Frans.

Frans zegt dat Johan niet bang voor hem hoeft te zijn. “Ik vind het een lieve vent, maar ik heb natuurlijk al een keer corona gehad, dus volgens mij hoeft hij dan helemaal niet bang te zijn. In de Volkskrant stond dat wie corona heeft gehad zelfs beter beschermd is tegen infectie en ziekenhuisopname dan wie is gevaccineerd met Pfizer.”

Hiermee geeft Frans aan dat hij zich niet heeft laten vaccineren. Hij heeft namelijk al corona gehad. “Maar ik ben geen arts, bij dat hele coronagebeuren moet iedereen maar voor zichzelf zien wat hij doet en een eigen beslissing nemen over zijn gezondheid.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven