Frank (41): ”Waarom ik mijn gezin verliet voor een jonger meisje”

Frank (41): ''Dit is waarom ik mijn gezin verliet voor een jonger meisje''

Wat drijft een man om zijn lieve vrouw en vier kinderen achter lte aten om een nieuw leven op te bouwen met een vrouw die 17 jaar jonger is? In onze inbox zit het opmerkelijke verhaal van Frank. Hij onthult waarom hij het heeft gedaan.

”Op papier had ik eigenlijk een schitterend leven. Mijn vrouw was hartstikke lief en samen hebben we vier kinderen die alles voor me betekenen. We hadden een nieuwbouwwoning in een prachtige wijk en ik verdiende heel erg lekker. Maar binnen mijn huwelijk knaagde er iets.”

Kinderen

Voordat mensen denken dat alle mannen hun vrouw bedriegen: dat is niet mijn verhaal. Ik was nooit vreemdgegaan. Ik wilde dat ook nooit doen. Toch zie ik het punt niet van samenblijven met iemand aan wie je niet volledig toegewijd bent. Toen mijn vrouw en ik in het huwelijksbootje stapte, was ik ontzettend gelukkig. Ze is enorm aantrekkelijk, lacht veel en heeft gevoel voor humor.”

”We hadden het zo goed voor elkaar dat vrienden jaloers op onze relatie waren. Maar toen we kinderen kregen ging het ineens anders. Niet meteen maar geleidelijk. Mijn ex-vrouw is een geweldige moeder. Ze is geduldig en lief voor de kids, maar voor mij had ze steeds minder aandacht.”

Frank (41): ''Dit is waarom ik mijn gezin verliet voor een jonger meisje''

Meisje op mijn werk

Ouders die dit lezen herkennen vast wel dat kinderen energie vreten. Ze eisen zoveel van je. Als ze eindelijk in bed lagen, gebruikten we onze tijd niet meer voor intimiteit. In plaats daarvan begon mijn vrouw alvast met voorbereidingen voor de volgende dag. Dan stond ze alsnog de hele avond in de keuken. Ook deden we nooit meer wat leuks samen. Een weekend weg kon ook niet, omdat ze geen dag zonder de kinderen wilde zijn.”

Op mijn werk kwam er een meisje naast me zitten. Ze was 17 jaar jonger dan ik. Ik had er nooit eerder over nagedacht om mijn vrouw te verlaten. Altijd dacht ik dat het wel goed zou komen. Maar dat kwam het helaas niet. Het meisje dat naast me werkte was extreem oprecht, puur en sympathiek. En ja, ze was ook woest aantrekkelijk. Als ik single was geweest, had ik direct geprobeerd haar te versieren.”

Vriendschap

”Maar dat deed ik niet. Doordat ik gewoon mezelf was kregen we een klik. Dat begon gewoon als vrienden maar later werd dat anders. We kregen een vertrouwensband en na anderhalf jaar voelde ik vlinders als ik haar zag. Een werkuitje en ook de alcohol maakte het beest in me los. Binne no time waren we een koppel.”

”Het meisje gaf me een emotionele connectie waar in enorm naar hunkerde. We deden dingen die ik met mijn vrouw allang niet meer deed en spendeerden hele dagen in bed. De connectie tussen ons was beter dan met mijn vrouw. Sinds ons eerste kind was geboren was het eigenlijk al klaar.”

Verbroken

Toch duurde de relatie niet heel lang. Ze kampte met veel angsten en had mentale problemen. Dat is heel erg lastig om met zo iemand een relatie te hebben. Als ik dat vanaf het begin had geweten, had ik geprobeerd haar te helpen. Ik heb eigenlijk het tegenovergestelde gedaan door strijd met haar te voeren.”

”In ieder geval ben ik nu vrijgezel. Ik ben eerlijk geweest tegen mijn vrouw en het meisje op mijn werk zit nog steeds naast me, al hebben we geen relatie meer.”

Mijn verhaal is misschien eng of confronterend voor veel vrouwen, maar het is de reden waarom mijn huwelijk eindigde. Ik neem ook mijn verantwoordelijkheid, maar ik heb veel pogingen gedaan om ons huwelijk te redden. Dus alsjeblieft, doe een poging om op emotioneel vlak te levelen met je partner.”

”Veel mannen vinden het moeilijk om over hun gevoelens te praten, maar sta erop. Wees desnoods de eerste die kwetsbaar is. We willen ons begrepen voelen, we hebben die connectie nodig.”

Scroll naar boven