FOTO’S: Zoon is sprakeloos door vaders ‘activiteiten’ bij moeders graf

Naarmate we ouder worden, worden we gedwongen afscheid te nemen van mensen van wie we houden. Sterven is een onvermijdelijk deel van het leven – maar dat betekent niet dat het niet triest is als mensen alleen worden gelaten, zonder hun levenspartners.

Roger Reissig uit Montgomery (Texas) is dol op zijn vader Jake en hij weet hoeveel zijn vader zijn moeder mist. Zij is overleden en liet Jake achter als een weduwnaar. Jake zou niets liever willen dan nog steeds met zijn geliefde bruid te zien en met haar te praten, maar het is niet meer mogelijk. Niets kan haar terugbrengen.

Maar toch doet Jake het beste wat hij kan. De oudere man gaat twee keer per dag naar haar graf…

Elke ochtend gaat de 86-jarige Jake naar de mis. Na de kerk ontmoet hij één van zijn 9 kinderen voor koffie en daarna gaat hij weer terug naar huis. Vervolgens loopt hij naar zijn tuin en trekt een roos uit de grond.

Hij brengt de roos naar het kerkhof om het graf van zijn vrouw van 65 jaar (Elizabeth) te bezoeken.

Roger (zoon van Jack & Elizabeth) dacht altijd dat hij wist wat zijn vader van plan was. Hij wist dat zijn vader een routine had, maar hij wist niet dat er meer aan de hand was..

Het werd echter duidelijk toen hij zelf zijn moeder’s begraafplaats bezocht. Roger hoorde snel wat er nog meer aan de hand was en toen begon Roger wat foto’s te maken. Hij stond versteld wat hij zijn vader zag doen bij Elizabeth’s graf. Bekijk ze snel op de volgende pagina!