(Foto’s) Automobilist na verkeersongeluk vastgebonden aan verkeersbord

Bizar: Automobilist na verkeersongeluk vastgebonden aan verkeersbord

De politie heeft een bestuurder van een auto gisteravond vastgebonden aan een verkeersbord. De man, vermoedelijk onder invloed van drugs, was betrokken bij een ongeluk in Bergen op Zoon waar zijn auto van de weg raakte en over de kop sloeg. 

Nadat de auto een lantaarnpaal had geraakt eindigde het voertuig ondersteboven op het fietspad. Dat het een harde klap is geweest, blijkt wel uit het feit dat de lantaarnpaal uit de grond kwam. Twee inzittenden van het voertuig raakten door het ongeluk gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Belemmeren

De bestuurder leek nergens last van te hebben. Sterker nog, hij belemmerde het politieonderzoek dusdanig, dat agenten geen andere uitweg zagen dan de man vast te maken aan een verkeersbord. Daarmee verzekerde de politie zichzelf ervan dat hij niet zou weglopen, iets dat hij eerder had geprobeerd.

Positieve speekseltest

Agenten hadden het vermoeden dat de bestuurder stijf onder de drugs zat. Volgens een woordvoerder heeft de man een positieve speekseltest afgelegd. In het ziekenhuis heeft hij bloed moeten laten prikken, waarvan de uitslag binnen enkele dagen wordt verwacht.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven