Op het eerste gezicht is dit een doodnormale foto… Maar er is iets raars mee aan de hand, zie JIJ het?

De fotograaf van Britse komaf wilde met zijn spiegelreflexcamera graag een groepsfoto maken toen hij samen met zijn familie zoals zijn nichtjes en neefjes een dag naar het strand ging. Deze foto wilde hij later in een fotoboek plaatsen.. Al met al niets aan de hand toch?

Als je verder kijkt zul je zien dat deze foto een bizarre wending heeft gekregen. Omdat de fotograaf geen statief mee had genomen besloot hij om 2 verschillende foto’s te maken en deze later in Photoshop bij elkaar te plakken. Een slimme oplossing van deze fotograaf.

Op Imgur, een populaire website zei iemand: “Het duurde meer dan een maand voor ik door had dat er iets niet klopte”. En als je dat leest dan weet je dat je heel erg goed moet gaan zoeken.. Zie jij het ondertussen al?

fotograaf,fotoboek,camera,foto

We zullen het je een stukje makkelijker maken, kijk naar het meisje met de paarse jas, wat valt je op? Inderdaad! Ze heeft 4 armen. En nu je dit weet vraag je je vast af waarom je dit niet eerder zag. Grappig, want wij zagen het ook pas na het lezen van het antwoord.

LEES OOK:  Ze namen een camera mee naar een afgelegen plek. Wat ze filmden? Dit is zeer schokkend!

De fotograaf heeft waarschijnlijk tijdens de fotobewerking een fout gemaakt en juist dat gedeelte vergeten weg te halen.. hilarisch!

Over photoshop/fotobewerking/videobewerking gesproken, hier een leuke video van iemand die daar écht goed in is:

Heb jij nou ook grappige foto’s zoals deze? Deel ze met ons op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: