Foto: Kinderbescherming grijpt in bij Nicolleke

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Nicolleke Kremers is ondertussen alweer een tijdje uit elkaar met Peter Gillis. Ze klaagde enorm over het feit dat de Massa is Kassa-ster haar met ”niets” had achtergelaten. Ze bedacht allerlei rare manieren om aan geld te komen.

Dat begon met TikTok. Voor een donatie van 100 euro schreef Nicolle je naam op haar voorhoofd. Dat schoot niet echt op.

En dus besloot ze het anders aan te pakken. Ze begon een AlleenFans-kanaal en dat bleek aardig succesvol. Nederland zit blijkbaar vol met fans van Nicol.

Kritiek

Maar er is meer aan de hand, want Nicol is namelijk ook moeder van vier kinderen. Volgens Kremers zelf zijn die apetrots op hun vunzig poserende moeder.

Onlangs liet ze weten dat haar zoon de foto’s van zijn moeder zelfs op school aan vriendjes laat zien. Misschien dat Nicol hoopt dat die kinderen (of de ouders) ook een abonnementje op haar nemen.

Kinderbescherming

In de uitzending van Roddelpraat wordt echter aangekaart dat het ‘wel even anders’ in elkaar steekt en dat de kinderen er helemaal niet trots op zijn.

Jan Roos zegt er het volgende over:  Nicol houdt van een drankje en een lijntje, waarbij ze ook nog eens allemaal mannen langs liet komen om het bed met haar te delen.”

Uit huis geplaatst

”Uiteindelijk is hier de kinderbescherming voor ingeschakeld en zijn de kinderen uit huis geplaatst bij Nicol.” Dit meldt Roddelpraat nadat ze bericht kregen van een oude vriendin van Nicol:

”Heel triest als moeder van 4 kinderen dat je roept dat je kinderen trots zijn. Maar ik heb uit betrouwbare bron, via Ankie, toen haar bestie, vernomen dat de kinderbescherming de kinderen heeft afgepakt van haar”

De ‘bron’ meldt hierbij dat 3 van de kinderen bij haar ex zijn ondergebracht. De oudste van de kinderen zou bij haar zus in Helmond verblijven. Onderstaand een screenshot van de bron:

Foto: Kinderbescherming grijpt in bij Nicolleke

Scroll naar boven