(FOTO) Jongen loopt met ‘drie mitrailleurs’ door straat, buurtbewoners doodsbang

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

Buurtbewoners uit de Woerdense wijk Molenvliet stonden gisteren doodsangsten uit. Uit het niets dook er een jongen op, met ‘drie mitrailleurs’ om zijn nek en een handvuurwapen in de aanslag, klaar om te vuren. 

Een buurtbewoners die zijn naam niet tegen De Stentor wil vertellen, sloeg het tafereel gade vanaf zijn flat aan IJsseloord. Hij dacht dat de jongen ‘oorlogje aan het spelen’ was, maar was zo bang dat hij besloot de politie te bellen. ”Toen kwamen er drie politieauto’s.”

(FOTO) Jongen loopt met 'drie mitrailleurs' door straat, buurtbewoners doodsbang
Foto afkomstig van De Stentor.

Politie bevestigt

Een woordvoerder van de politie bevestigt de melding. ”We zijn direct naar de locatie toegereden en hebben daar in de omgeving naar de jongen gezocht. Helaas hebben we hem niet meer aangetroffen.”

Kinderen onder de 14 jaar mogen spelen net speelgoedwapens die gekeurd zijn door CE. De politie waarschuwt echter dat hiermee spelen op straat, kan zorgen voor hachelijke situaties. ”Een agent zou een nepwapen kunnen aanzien voor een echt wapen, het zekere voor het onzekere nemen en een schot lossen.”

Daarnaast bestaat er ook een kans op een boete die kan oplopen tot wel 8.200 euro, voor iemand die met een nepwapen voor een dreigende situatie zorgt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven