(Foto) Geert Wilders krijgt angstaanjagende doodsbedreiging inclusief moordwapens

Geert Wilders krijgt huiveringwekkende doodsbedreiging

PVV-leider Geert Wilders leeft al jarenlang met strenge persoonsbeveiliging. De politicus ontvangt ook al jarenlang de meest afschrikwekkende doodsbedreigingen. Meer dan eens bundelt de Limburger deze, waarna hij aangifte doet.

Voor de goede orde: het gaat inmiddels om honderden, zoniet duizenden bedreigingen. De politie en het OM (Openbaar Ministerie) lijken er weinig mee te doen, al hebben er in het verleden wel eens veroordelingen plaatsgevonden. Zo werd een man uit het Limburgse Hoensbroek vorig jaar maart veroordeeld tot drie maanden cel. Hij maakte naar eigen zeggen ‘een grapje’ dat hij Wilders ”zijn kop in zou slaan”.

Bilal el M.

Ook vorig jaar gebeurd: Utrechter Bilal el M. schrijft online aan Wilders: ”Vieze kanker jood. Als k je tegenkom krijg je kogel door je hoofd kanker varken.” De rechtbank acht dat ernstig genoeg voor een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 jaar en 100 uur taakstraf. Dit overigens tot woede van el M., die volgens RTV Utrecht in beroep gaat.

”Je familie gaat toekijken”

Vanmorgen heeft Geert Wilders wederom te maken gehad met een huiveringwekkende doodsbedreiging. Hij ontvangt op Twitter een privebericht, waarin een foto wordt getoond van twee handvuurwapens. De begeleidende tekst laat niets aan de twijfel over:

”Wij zijn aan het plannen om je snel te doden. Je zal sterven inshallah en je familie wacht en kijkt lieve Geert Wilders. We gaan jou en al je familieleden binnenkort doden hoerenzoon.”

Niet voor het een of ander, maar dit is andere koek dan bij iemand met een fakkel voor de deur staan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven