Floris zoekt een dame die van onder ruikt: ”Dat kan geen kwaad”

Floris zoekt een dame die van onder ruikt: ''Dat kan geen kwaad''

Het was afgelopen weekend tropisch warm, en dan transpireren we massaal. Dat is koren op de molen van Floris. De joviale Belg heeft een mening over de ‘onderkant’ van vrouwen en dan met name over de geuren in dat gebied.

Lekker ruiken

Floris was te zien in het Belgische programma Don’t Worry, Be Happy. In een fragment dat momenteel het gehele internet over gaat, is de man lekker aan het vegen.

Hij heeft hygiëne hoog in het vaandel staan, zo is aan hem zelf en zijn woning te zien. Maar als het aankomt op een vrouw, heeft hij het liefst iemand die van onder ‘ruikt’.

Niet gek opkijken

”De mensen zijn tegenwoordig zo hygiënisch dat ze onmiddelijk ziek zijn. Vrouwen ook. Als je onderaan tien keer op een dag met doekjes ligt te wrijven, moet je niet schrikken dat je een ontsteking krijgt. Laat de natuur zijn gang gaan. Dat wat stinkt, kan geen kwaad.”

Floris in de bajes

Onlangs kwam Floris ook in al in het nieuws. Toen hij zijn vrouw wilde gaan ophalen, bleek dat hij rondreed in een wagen met valse nummerplaten, die ook niet verzekerd was.

Een check wees uit dat hij nog een openstaande straf van een jaartje had staan, omdat hij verkeersboetes niet had betaald.

Hij vindt het geen probleem om vast te zitten. Sterker nog, hij spreekt van een ‘luxebehandeling’. ”Ik krijg dagelijks lekker eten en wordt goed verzorgd. Ik hoef niks te doen, het is beter als thuis.”

Wie wil mij in huis nemen?

Ondanks zijn goede behandeling, wil Floris toch graag weer naar buiten. Dat kan volgens hem ook met een enkelband. ”Ik heb alleen wel een adres nodig.”

Vanuit het staatshotel doet hij daarom een oproep: ”Wie wil mij in huis nemen? Ik vraag niet veel. Ik heb alleen een kamer nodig. Het liefst gratis, maar als het niet anders kan ben ik wel bereid om een vergoeding te betalen”, aldus Floris vanuit de bajes.

Scroll naar boven