Florin (30) trouwde met Philip (81) en hoefde maar 3 jaar te wachten op de erfenis

Florin (30) trouwde met Philip (81) en hoefde maar 3 jaar te wachten op de erfenis

De Roemeense toyboy Florin Marin (30) heeft het goed voor elkaar. Hij trouwde met de 81-jarige Philip en hoefde maar drie jaar te wachten totdat de oude man de pijp uitging. Florin kreeg een mooie erfenis, maar heeft ook al een nieuwe verloofde.

Toyboy Florin

Florin was 24 jaar toen hij in 2017 een relatie aanknoopte met de destijds 78-jarige priester Philip Clements. De twee waren drie jaar getrouwd, toen Philip op 81-jarige leeftijd bezweek. Dat leverde Florin een mooie erfenis op en hij hoeft nooit meer te werken.

Tegen DailyMail vertelt de toyboy dat hij 2.000 euro per maand ontvangt. Daar bovenop heeft hij nog een bedrag van zo’n 170.000 euro gekregen en een mooie woning ter waarde van 120.000 euro. In Roemenië koop je daar een zeer luxe woning voor.

Niet verdrietig

Philip was 50 jaar priester, voordat hij met pensioen ging en uit de kast kwam. Hij trouwde met Florin, verkocht zijn huis en emigreerde naar Boekarest, de hoofdstad van Roemenië. Daar kocht hij een mooie woning die hij meteen op naam van zijn toyboy liet zetten.

Kort nadat Philip naar het Oostblok was verhuisd, ging zijn gezondheid achteruit. Uiteindelijk blies hij zijn laatste adem uit in een verzorgingshuis.

Florin was niet bepaald verdrietig. Tegen DailyMail vertelt hij dat zijn verdriet maar 48 uur duurde. ”Philip zou niet hebben gewild dat ik verdrietig was. Hij zei dat ik vrolijk moet zijn. Dat heeft me veel geholpen bij het verwerkingsproces”, aldus de toyboy.

Familie laaiend

Philip’s familie is laaiend en beschuldigen Florin ervan een golddigger te zijn die alleen maar uit was op de centen van hun dierbare. Philip had geen kinderen en zijn familie heeft geen cent gekregen van de erfenis, die volledig naar Florin is gegaan.

De broer van Philip, Anthony, heeft de media opgezocht. Hij trilt van razernij: ”Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren.”

Opnieuw verloofd

Kort nadat Philip was heengegaan, ontmoette Florin alweer een nieuwe man in de persoon van Jeronimo Jesus de Vega. Dat duurde twee jaar en nu is hij met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53). De twee zijn inmiddels ook verloofd.

Volgens Florin is hij verloofd omdat hij houdt van een ring om zijn vinger. ”Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen”, zo zegt hij.

Luxe reisjes

Florin is naar eigen zeggen een modeprinsesje die dol is op merkkleding en luxe reizen. Zijn nieuwe partner verwent hem en dat is ook een vereiste. ”Ik ben een special catch en wil ook zo behandeld worden.”

Vicar marries male model

 

 

Scroll naar boven