Flinke sneeuw op komst: op deze plekken gaat het los

Flinke sneeuw op komst: op deze plekken gaat het los

Koning winter maakt nu echt zijn intrede in ons land. Gisteren vielen de temperaturen nog mee, met 5 tot 8 graden was het niet zo koud en ook vandaag is het met 6 graden redelijk uit te houden. Maar vanaf morgen wordt het pas echt koud.

Volgens Weeronline daalt de temperatuur vannacht naar het vriespunt. Aan de kust wordt het zo’n 2 tot 3 graden. Morgen wordt er op sommige plekken flink wat sneeuw voorspeld. Dat geldt voornamelijk voor het noorden, maar ook op andere plekken kan het mooi wit worden. Helaas voor liefhebbers: het zal niet lang blijven liggen, omdat de middagtemperatuur stijgt naar 3 tot 4 graden.

Weekend

Op vrijdag blijft het gelukkig op de meeste plekken in ons land droog. Het weekend wordt gekenmerkt door bewolking en de zon gaat af en toe schijnen.

Wel is er wederom een grote kans op sneeuw. De maximumtemperatuur bedraagt 3 graden en dat zal in het westen van ons kikkerlandje zijn. In de nachten is er wederom vorst, dus dat wordt weer lekker krabben voor autobezitters. Succes ermee!

Scroll naar boven