Fitnesscoach steekt tampeloeres in 3kg-gewicht en krijgt hem er niet meer uit

three pairs of assorted-color Rogue bumper plates

Er lopen een hoop vreemde vogels op moedertje aarde. Daar bestaat geen enkele twijfel over. Maar een 24-jarige personal trainer uit India spant toch wel de kroon.

Fitness

Wanneer je een personal trainer bent, dan weet je alles van fitness. Als het goed is weet je hoe je moet trainen voor resultaat. Voor de lessen van een ‘PT’ betaal je meestal een godsvermogen.

Maar als het goed is, is dat het allemaal waard. Je betaalt voor de kennis die je zelf niet hebt. En voor de resultaten die je niet zou behalen zonder hulp.

Oprekken

Een fitnesscoach uit India heeft het echter wel heel bont gemaakt. Hij is niet blij met de lengte van zijn tampeloeres en ging naar de gym in een poging deze ‘op te rekken’.

three pairs of assorted-color Rogue bumper plates

De man dacht vermoedelijk: Wanneer je je biceps kunt trainen met gewichten, dan geldt dat vermoedelijk ook voor het lid in je broek.

In de sportschool propte hij zijn pipi in een gewicht van drie kilo. Het ging om een schijf, waar normaal gesproken een stang doorheen gaat.

Stijf

Vervolgens wekte hij een erectie op bij zichzelf. Daarna probeerde hij het gewicht op te tillen, zoals je bijvoorbeeld ook met een armspier-oefening zou doen.

Maarja, dat werkt niet zo. De doorbloeding van zijn janneman knelde af, en hij kreeg zijn edele deel niet meer uit het gat. En dan is het code rood.

medical professionals working

Ineens had hij een drie kilo wegende cockring en dat is niet best. De man moest met de schijf aan zijn lid naar de dokter. Die zal vermoedelijk hard gelachen hebben.

Chirurgen hebben de man uit zijn lijden verlost. Naar verluidt functioneert zijn pipi nog prima. Maar langer? Nee, dat is hij niet geworden.

Scroll naar boven