First Dates-meisjes feliciteren elkaar met het feit dat ze allebei niet werken: ”Chill!”

First Dates-meisjes feliciteren elkaar met het feit dat ze allebei niet werken: ''Chill!''

Wanneer je meedoet aan het BNNVARA-programma First Dates, dan wil je graag op televisie komen en ben je op zoek naar aandacht. De ‘datingshow’ slaagt er altijd in om de meest aparte figuren aan te trekken. Dat is wel zo leuk voor de kijkers.

First Dates

Vorige week zagen we bijvoorbeeld de kansloze Ali, een ’tussenjaarstudent’ met een lager niveau Nederlands dan een kind van vier. Zijn date verliep ongeveer even treurig als dat Ali zichzelf presenteerde. Hij had ook nog eens ‘geen doekoe‘ bij zich en liet zijn date betalen.

First Dates-meisjes feliciteren elkaar met het feit dat ze allebei niet werken: ''Chill!''

Ali kreeg overigens precies wat hij wilde: aandacht. Na First Dates nam Omroep PowNed de moeite hem te interviewen. En daar zette hij zichzelf gewoon nog een keer voor joker. Ook mocht hij verschijnen in een Instagram-Live van Defano Holwijn en in een video van Alex Soze.

In First Dates verschijnen dus vaak opvallende types. Zonder te oordelen, vinden wij het helemaal niet zo gek dat de meeste deelnemers geen partner hebben.

Gen-Z

In een recente aflevering van het programma zitten twee ‘Gen-Z’ dames. Als je niet weet wat dat betekent: dat zijn jongeren die zijn opgegroeid met internet.

In plaats van buitenspelen komen ze niet verder dan de hele dag een beetje wezenloos naar hun telefoonschermpje staren, achter de Playstation zitten en vooral klagen over hoe zwaar het leven wel niet is. Vooral dat laatste is een kenmerk dat je vaak aantreft bij Gen-Z.

De twee dames zitten elkaar aan te staren als de een de ander vraagt of ze misschien iets van haar wil weten. Dat blijkt al direct een vermoeiende vraag.

”Werkloos, oh nice!”

Als de een dan antwoordt dat ze chronisch ziek is en dus niet werkt en/of studeert, komt er antwoord waarvan mensen erg schrikken. De andere dame zegt namelijk: ”Oh, nice. Ik ben arbeidsongeschikt!”

Kijkers zijn in alle staten en vragen zich af waar ze net naar hebben zitten kijken. Gelukkig staan de beelden op internet, en dat is voor Gen-Z natuurlijk wel handig.

Scroll naar boven