First Dates-meisje teleurgesteld: date is niet ‘donker genoeg’

First Dates-meisje teleurgesteld: date is niet 'donker genoeg'

In het programma First Dates kun je lekker uit eten gaan met je (mogelijke) toekomstige liefde. Dat doe je dan op televisie, zodat heel Nederland kan meekijken. Soms zorgt dat voor ongemakkelijke situaties want niet iedereen matcht met elkaar.

First Dates

De programmaleiding probeert zoveel mogelijk te voldoen aan wensen en eisen van deelnemers. Als jij voorbeeld echt een sportief typje bent, is de kans klein dat je iemand tegenover je krijgt die het liefst onder een dekentje op de bank ligt en de koelkast als grootste hobby heeft.

Er zijn echter ook andere wensen. Zo zagen we gisteren een vrouw die het liefst een hapje zou eten met een ‘getinte’ man. De jongen die tegenover haar zit, is dan ook niet getint genoeg.

Niet helemaal getint

Wat volgt is een ietwat ongemakkelijk gesprek. De jongen vraagt haar of het anders is dan wat ze van tevoren had gedacht.

Daarop zegt de dame dat ze wel gematcht hebben, maar dat ze eigenlijk een voorkeur voor een getinte man heeft. ”Jij bent niet helemaal getint, maar dat is niet erg.”

”Maar ik denk dat ze me wel gematcht hebben want je was. Ehh. Wat was het ook alweer?” De jongen: Venezolaans!” De dame: ”Ja, dat dus.”

Aan de blanke kant

De jongen voelt zichzelf erg ongemakkelijk. Hij wil weten of hij donker genoeg voor haar is. ”Ben ik niet getint dan?” Ze vindt hem maar een beetje getint.

”Een beetje aan de blanke kant. Maar dat is niet erg, hoor”, zo zegt ze. De jongen wilde eigenlijk weten of zijn uiterlijk wel goed genoeg is voor haar, maar krijgt een heel relaas over zijn huidskleur te horen. Onderstaand de beelden van de date:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☰ BNNVARA (@bnnvara)

Scroll naar boven