First Dates: jongen beledigt meisje meermaals en lacht er hard om (VIDEO)

Tom First Dates

First Dates is een ontzettend populair programma. Maar naast vermakelijke televisie, komt het soms ook voor dat er ongemakkelijke situaties ontstaan. Het etentje tussen studente Briony en student Tom (22) is daar een perfect voorbeeld van. En dat ligt vooral aan Tom.

Briony studeert, drinkt geen alcohol, houdt van musea en heeft nog meer creatieve interesses. Tom is meer van het bier drinken met vrienden en voetbal. Hij zoekt een ‘normaal meisje en zeker geen dramaqueen die de hele dag loopt te huilen, schreeuwen en ruzie te zoeken”.

‘Briona is een moeilijke naam’

Tom vindt de naam ‘Briony’ moeilijk. Wanneer zijn date oppert haar dan maar gewoon ‘brie’ te noemen, maakt hij de verwachte vergelijking met kaas.

Tijdens de date blijkt dat Briony en Tom twee uitzonderlijke tegenpolen van elkaar zijn. Toch hebben ze een ding gemeen en dat is Mc Donald’s.

Je bent geen transgender, toch?

Op gegeven moment komt het gesprek uit op make-up, een zichtbare passie van Briony. Tom vraagt zich af of opmaken erg moeilijk is. Hierna beledigt hij zijn date door te zeggen: ” Ik ben wel bang dat als je het eraf haalt, dat je dan ineens een hele ander kop hebt.”

Hij wil het liefst een ’type dat weinig make-up draagt’, omdat hij naar eigen zeggen ”bang is om voor de gek gehouden te worden.”

Daarna vergelijkt Tom zijn date met Nikkie de Jager, oftewel Nikkie Tutorial. Iets wat Briony in eerste instantie als een compliment opvat. Maar daarna vraagt Tom aan zijn date of ze transgender is. ”Het zou kunnen toch?”, vult hij aan. Zelf kan hij behoorlijk hard lachen om zijn vraag.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven