Filipijnse huisvrouw (23) getrouwd met 71-jarige man laat weten ‘echt’ verliefd te zijn

Het ‘gelukkige’ stel heeft een leeftijdsverschil van 48 jaar en woont een groot deel van het jaar ongeveer 1100 kilometer van elkaar verwijderd. Thomas woont namelijk in Merseyside en Lorie in de Filippijnen. Huisvrouw Lorie fe Dales (23) uit de Filipijnen, werd benaderd door de gepensioneerde ondernemer, Thomas Greig (71) uit Wallasey via Facebook in 2014.

Hij viel voor haar lange donkere haar en zei dat het “liefde op het eerste gezicht” was. Lorie voelde dit echter anders. Ze was in eerste instantie verrast door zijn leeftijd, maar zegt dat ze snel verliefd werd op zijn persoonlijkheid.

Hun eerste date was in juli van 2014 in de Filippijnen voor haar verjaardag en toen besloten ze exclusief voor elkaar te worden. Hun romance vervolgde toen Thomas in december 2014 haar een aanzoek deed en in 2016 zijn ze vervolgens getrouwd

In juni 2016 verwelkomden ze hun dochter (Mary) en Thomas verdeelt nu zijn tijd tussen Engeland en de Filippijnen – een afstand van ongeveer 1100 kilometer . Hij brengt ongeveer vijf maanden van het jaar door met zijn vrouw en dochter en de rest van de tijd is hij in Engeland. Maar hij praat dagelijks met hen via Skype.

Terwijl hun families hun relatie hebben geaccepteerd, zegt Lorie dat ze enige kritiek hebben ontvangen van vreemden die haar beschuldigen een ‘golddigger’ te zijn – iets wat ze sterk ontkent.

“We hebben elkaar op Facebook ontmoet,” legde Lorie uit. “Het gebeurde gewoon, het was voorbestemd.

“De eerste keer dat ik hem op Facebook zag, dacht ik ‘Wauw hij is misschien oud’, maar hij ziet er niet zo oud uit als je zou denken. ‘

“Voor hem was het liefde op het eerste gezicht. Ik was niet meteen verliefd op hem, maar ik voelde me tot hem aangetrokken. Hij voelde zich aangetrokken tot mijn schattigheid en ik hield het meest van zijn blauwe ogen.

“Voor ons is leeftijd slechts een getal. Het is een kwestie van ‘geest boven materie’, als je het niet erg vindt maakt het niet uit – dat is ons gezegde.

“In het begin zei mijn familie dat ze niet konden geloven dat hij mijn vriendje was, maar nu zeggen ze dat als ik van hem hou, ze me altijd zullen steunen en dat ze gelukkig zijn zolang ik dat ben.”

Lorie zegt dat hoewel er vertrouwen en loyaliteit tussen hen is, de afstand het in het begin moeilijk maakte. Maar ze komen nu regelmatig bij elkaar en Skype dagelijks.

“Het moeilijkste aan onze relatie is de lange afstand”, zei ze.

“Mensen denken dat onze leeftijd van belang is en dat mijn man een ‘golddigger’ aan de haak heeft geslagen, maar dat is niet waar.

“Onze relatie was tot nu toe niet gemakkelijk, er zijn veel ups en downs geweest, maar we stellen elkaar gerust en we zijn gelukkig getrouwd.

“Ons plan voor de toekomst is om het beste te geven aan onze dochter. Soms heb ik het gevoel dat ik hem naast me nodig heb om voor onze baby te zorgen, maar we zien elkaar vaak en gaan een mooie toekomst tegemoet.”

Bron: THE SUN