Fien (23) vertrok gistermorgen vrolijk naar het werk, maar kwam niet meer thuis

In het centrum van het Belgische Waregem heeft gistermorgen een 23-jarige vrouw het leven gelaten. Fien was lopend onderwerg naar het werk, toen ze onder een achteruitrijdende vuilniswagen terechtkwam. Dat overleefde ze niet.

Vuilniswagen

Het gebeurde gisterochtend rond 07.30 uur. In de Processiestraat reed een vuilniswagen achteruit om een andere straat in te draaien.

Fien (23) vertrok vanmorgen vrolijk naar haar werk, maar kwam niet meer thuis

Twee collega’s van de chauffeur hielden het verkeer tegen. Door de d0de hoek zag niemand dat Fien kwam aanlopen. De 23-jarige vrouw belandde onder de wagen.

Die stopte daarop. Omstanders die het zagen gebeuren renden erop af, trokken Fien onder de wagen vandaan en begonnen met reanimeren.

Ze werd nog naar het AZ Groeninge in Kortijk overgebracht, maar alle hulp kwam te laat. De chauffeur en zijn collega’s zijn ongedeerd, maar zijn ‘onder de indruk’.

Fietsende jongeren

De brandweer heeft uiteindelijk afzetschermen geplaatst op de plek waar het gebeurde. Dit om passanten alles aan het zicht te onttrekken.

De straat wordt veel gebruikt door jongeren die naar school fietsen. De omgeving bleef geruime tijd afgesloten voor verkeer.

Verslagen

Familie, vrienden en collega’s zijn verslagen. De verloofde van Fien, Glenn B., schrijft op Facebook: ”Geen woorden, geen zinnen, gewoon pure stilte.”

”Vrolijk vertrok je naar je werk, maar je bent er nooit aangekomen. Jouw leven, ons leven in een klap weg. De mooiste ster aan de hemel. Jij blijft bij mij voor altijd.”

Fien en Glenn waren 3,5 jaar samen. Sinds vorig jaar augustus was het koppel verloofd. Fien, afkomstig uit Vlaams-Brabant, studeerde deze zomer af als interieurarchitecte.

Ze volgde de liefde naar West-Vlaanderen en vond er ook een baan. Langs deze weg wensen wij alle betrokkenen veel sterkte met dit enorme verlies.

Scroll naar boven