Feyenoord-trainer Arne slot maakt groot nieuws bekend

Feyenoord-trainer Arne slot maakt groot nieuws bekend

Groot nieuws vanuit Rotterdam, waar voetbaltrainer Arne Slot zojuist bekend heeft gemaakt dat hij ook volgend seizoen de trainer van Feyenoord zal zijn.

De succesvolle coach laat weten dat hij dichtbij een overgang naar Tottenham Hotspur was, maar dat hij uiteindelijk toch heeft besloten om de Rotterdammers trouw te blijven.

”Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij”, begint Slot zijn verhaal. ”Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd.

Zaakwaarnemer

Vrijwel alle media meldden gisteren en in de dagen daarvoor dat zijn zaakwaarnemer gisteren in Rotterdam kwam om de overgang naar Tottenham te bespreken.

Nu blijkt dat ALLE media er volledig naast hebben gezeten. Slot meldt namelijk dat het gesprek van gisteren alleen maar gegaan is over een contractverlenging.

”Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging.

”Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord”, aldus een dolblije Slot.

Volksfeest in Rotterdam

Na de bekendmaking van de succesvolle trainer wordt Twitter overspoeld met berichten. Dolblije fans van Feyenoord zijn in alle staten, nu bekend is geworden dat Slot blijft.

De vrees was enorm groot dat hij, ondanks een doorlopend contract, zou vertrekken. Nu dat niet gebeurt is er enkel plaats voor euforie.

Arne Slot gaat zijn derde seizoen is als trainer van Feyenoord. In zijn eerste seizoen haalde hij met de Rotterdammers de finale van de Conference League.

Dit seizoen werd hij met de Kuipbewoners landskampioen van Nederland. En hoe! Hij overklaste Ajax, dat op een enorme achterstand staat.

De wedstrijd van aankomende zondag tegen Vitesse zal ongetwijfeld een mooie worden. Ondanks dat er nergens meer om gespeeld wordt, zal Slot bejubeld worden.

Scroll naar boven