Feyenoord-supporter met Conference League ‘winst’ tattoo: ”Voor mij zijn ze de winnaar”

Feyenoord-supporter met Conference League 'winst' tattoo: ''Voor mij zijn ze de winnaar''

Feyenoord-supporter Edwin Cusiel uit Groningen liet afgelopen dinsdag een tattoo zetten. ‘Feyenoord winnaar Conference League 2022’, liet hij zetten. Zoals bekend won AS Roma de finale met 1-0 en dus heeft Cusiel nu een ‘onjuiste’ tattoo. Of toch niet?

In volle overtuiging liet hij de tattoo zetten op zijn been. Dat Feyenoord ook zou kunnen verliezen van AS Roma, kwam niet in Edwin op. Een dag later is Cusiel een illusie armer en een foutieve tattoo rijker. In het programma HLF8 vertelt Edwin over de situatie.

Volgend jaar nieuwe kans

Trots trekt Edwin zijn broek uit om zijn tattoo aan presentatrice Leonie ter Braak te laten zien. Die zegt: ”Maar jullie zijn helemaal niet de winnaar”, waarop Edwin zegt: ”Voor mij wel.”

Hij vindt het verliezen van de wedstrijd erger dan de pijn die het zetten van de tattoo met zich meebracht. Hij is dan ook niet van plan iets aan zijn plaatje te laten doen. ”Die blijft. Misschien verander ik volgend jaar die laatste twee in een drie als we het tegen die tijd weer gaan doen.”

Maar Feyenoord heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League en niet voor de Conference League. ”Ja, dan moeten er meerdere correcties plaatsvinden.”

Nog 22 slachtoffers

Tatoeëerder Michael Moelker heeft het plaatje op het been van Edwin gezet. Hij zegt dat hij in totaal bij 22 anderen ook een soortgelijke tattoo heeft gezet. ”Ik tatoeëer al 32 jaar en ik heb in die jaren al zoveel Feyenoord-supporters gehad. Aan de lopende band, ze willen dat gewoon. Het is emotie, optimisme, ze doen het.”

YouTube video player

Laat een reactie achter

Scroll naar boven