Betrouwbaar: “Ferd Grapperhaus heeft zich niet laten vaccineren”

Ferd Grapperhaus heeft laatst gezegd dat Politici zonder geldige QR-code niet geweigerd mogen worden bij de horeca. Ferd zegt dat de volksvertegenwoordigers een uitzondering vormen. Het lijkt er nu ook op dat hij naar zichzelf verwijst.

Betrouwbare bron

Ebru Umar plaatst een bericht op twitter dat ze van heen betrouwbare bron heeft vernomen dat Grapperhaus niet gevaccineerd is. In het bericht stond:

“Nou dan gooi ik m er maar in. En mijn bron is betrouwbaar: @ferdgrapperhaus is niet gevaccineerd. Het wordt steeds meer Genesis deze ‘pandemie’: Just do as I say don’t do as I do…”

Ze zegt nog niet wie de bron is. Maar deze informatie legt wel een stevige bom onder het coronabeleid van het kabinet. Sommige mensen zeggen: “Ze leggen heel het volk op om zich te vaccineren, maar zelf ho maar. Zouden de vaccins dan toch niet zo goed zijn??”

Ferd Grapperhaus zei onlangs nog dat raadsleden, Tweede Kamerleden en andere volksvertegenwoordigers geen coronapas nodig hebben.

Het nieuwtje dat de minister zelf niet gevaccineerd zou zijn, is echter wel onbevestigd. Het is nog wachten op een reactie van Ferd zelf.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven