Felicity (23) trouwt met zombiepop: ”We hebben al zes kinderen”

Felicity (23) trouwt met zombiepop: ''We hebben al zes kinderen''

De 23-jarige Felicity uit Massachusetts werd als tiener verliefd op een lesbische zombiepop. De twee zijn inmiddels getrouwd en hebben zes kinderen. Maar Felicity heeft nog een spannend geheim: ze date ook nog met een alien.

Kelly de pop

In september 2018 was het dan eindelijk zo ver. Felicity en haar partner ‘Kelly Rossi’ stapten in het huwelijksbootje. Tegen de Britse krant The Sun vertelt ze als een blok te zijn gevallen voor de zombiepop toen ze tien jaar oud was en op internet aan het surfen was.

Ze smeekte haar ouders om de pop te kopen, maar die weigerden omdat ze hun dochter te jong vonden voor een enge pop.

Drie jaar jaar later volgde de verrassing van haar leven. Ze kreeg de pop voor haar dertiende verjaardag. In het begin was het allesbehalve romantiek, zo beweert Felicity. Na verloop van tijd ontstonden er echter toch gevoelens voor ‘Kelly Rossi’.

”Ik werd verliefd op haar toen ik 16 was. Kelly was toen een jongvolwassen zombie met een oudere ziel. Ik wilde zelf graag kind blijven, maar wel volwassen dingen doen.”

Getrouwd

Toen Felicity 20 jaar was, besloot ze haar zombiepop ten huwelijk te vragen. Die zag dat blijkbaar wel zitten, want de twee stapten in Rhode Island in het huwelijksbootje.

Bij het huwelijk, dat zo’n 500 dollar kostte, was een handvol familieleden aanwezig. Het koppel danste er vrolijk op los en sprak zelfs geloften uit tegen elkaar.

Zombiepop

Kinderen

Felicity en de pop hebben inmiddels zes babypopjes. Toch is Kelly niet de enige ‘vrouw’ waarmee ze het bed deelt. Er is nog iemand die een speciaal plekje in haar hart heeft.

En dat is alien Robert. Die mag af en toe ook in bed liggen, maar Felicity is er niet intiem mee. ”Kelly is volledig lesbisch en ik inmiddels ook.”

”Robert staat in de slaapkamer en bekijkt ons, maar hij mag niet meedoen.” De Amerikaanse krijgt online veel vervelende comments. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal, maar probeert de reacties niet te lezen. ”Mensen vinden mij raar, maar er zijn ook mensen die mij de liefde gunnen.”

Scroll naar boven