FedEx-postbode verwijdert netjes alle sneeuw van veranda van weduwe, nadat hij ontdekt dat haar man onlangs is overleden

Het verliezen van een geliefde is voor niemand een eenvoudig proces om te verwerken. Het is een hartverscheurende, bedroefde situatie die mensen de naasten van de overledenen diep raakt. In het slechtste geval kan het een levensveranderende strijd zijn. Dat was het geval voor Leigh Anne, wiens man op 42-jarige leeftijd was overleden na een gevecht van zeven maanden met kanker.

De moeder van drie leeft in een klein stadje in Nebraska en heeft als zodanig het hele jaar door te maken met sneeuwstormen. Het was na zo’n storm dat ze haar veranda volledig bedekt lag met sneeuw. Het was wat haar video-deurbel vastlegde, wat ze anders niet had geloofd…

In de nasleep van een sneeuwstorm zag Leigh Anne voor het eerst een FedEx-truck geparkeerd op haar stoep.
Het lukte Leigh Anne niet om lucht in haar banden te krijgen en ze herkende de FedEx-chauffeur (Brian) van zijn gebruikelijke route door haar hele buurt en vroeg of hij kon helpen. Brian hielp haar maar al te graag.

Openen

Ze raakte aan de praat met Brian en op dat moment hoorde hij van de tragische situatie over haar overleden echtgenoot. Leigh Anne moest voor drie jonge kinderen gaan zorgen en moest ook omgaan met het verdriet van het kwijtraken van haar echtgenoot.

Leigh Anne had op dat moment van haar leven wel andere dingen aan haar hoofd dan haar veranda sneeuwvrij te maken. Gelukkig herkende Brian dit meteen en zonder te vragen besloot hij haar gelijk te helpen.

Hij wist niet dat de bel van Leigh Anne hem zou betrappen als hij de sneeuw van haar veranda zou opruimen! “Deurbelcamera’s vangen niet alleen mensen die pakketten stelen,” schreef Leigh Ann over het incident op Facebook.

Bekijk Brian’s daad van vriendelijkheid in de video hieronder:

Brian kan Leigh Anne’s man niet terugbrengen en hij kan niets doen om de pijn van een gebroken hart te genezen. Toch kan zijn daad van vriendelijkheid worden gezien als een briljant voorbeeld van wat men in dergelijke situaties kan doen. Het zijn kleine daden van compassie die vaak veel verder gaan dan mensen zich realiseren. Deel dit artikel als je ook vindt dat mensen een voorbeeld zouden moeten nemen aan Brian!

Bron: Facebook