Farmers Defence Force doet huiveringwekkende aankondiging aan kabinet

Farmers Defence Force doet huiveringwekkende aankondiging aan kabinet

Farmers Defence Force (FDF) is zwaar ontevreden over het eerste overleg dat boerenorganisaties met het kabinet hebben gehad. Voorman Mark van den Oever heeft de stemming onder boeren geproefd en denkt dat Nederland zich moet gaan opmerken voor ”de hardste acties die FDF ooit heeft gevoerd.”

De kloof tussen politiek Den Haag en de boeren is volgens Van den Oever te vergelijken met die van de Grand Canyon in de Verenigde Staten.

Kabinet niet bereid tot meewerken

”De impasse is groot, we zijn terug bij af. Aangezien de hand niet gegrepen wordt, moeten we weer terug naar de oude strategie”, aldus Van den Oever.

Volgens de actieleider wilden de boeren enkel een toezegging van het kabinet. Omdat die niet gekomen is, is het volgens hem tijd dat de ‘vergaderboeren’ een stap terug doen en weer plaats maken voor de ‘actieboeren’. Wat hij daar precies mee bedoelt wil hij niet zeggen.

”Maar we gaan zeker escaleren. We bedenken altijd iets speciaals.” Stikstofminister Van der Wal is erg bang voor wat er komen gaan en heeft de boeren opgeroepen om rustig te blijven.

Laat een reactie achter