Fans compleet in shock: Heeft André Hazes nog een kind!?

Nieuwe rel rondom André Hazes: ''Mail gestuurd''

André Hazes domineert de media al jaren. En dat is best knap voor iemand met maar een grote hit (Leef) die zijn bekendheid natuurlijk maar aan een iemand te danken heeft.

Vrouwen

Hoewel hij het wel geprobeerd heeft, staat André bij de meeste mensen bekend als een vrouwenverslinder. In een paar jaar tijd ging het snel.

Hij begon met Monique Westenberg, ging naar Bridget Maasland en vroeg die zelfs ten huwelijk. Na drie maanden was de koek echter al op.

André besloot terug te keren naar ‘Moon’ en vroeg haar dan maar ten huwelijk. Westenberg was dolblij, maar het huwelijk is nog steeds niet voltrokken.

Tussen toen en nu zaten ook nog Sarah van Soelen en Sarah 2.0. Vanaf de eerste Sarah werd André ineens nauwlettend in de gaten gehouden door ‘Hazeloog’ Yvonne Coldeweijer.

De juicevlogger heeft veel over de zanger onthuld. Denk aan zijn affaires, verslavingen en natuurlijk de band met moeder Rachel en Roxeanne.

Samen met Monique

Recent maakte André bekend dat hij weer samen is met Monique. Dat zou op afstand zijn, terwijl de lakens echter wel (op maandag) werden gedeeld. Inmiddels zijn de twee officieel weer samen.

Kinderen?

En nu komt het. Op Instagram spreekt André mooie woorden over zijn kinderen. ”Hoe kunnen zulke kleine voeten, zulke grote afdrukken achterlaten in mijn hart?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

”Het leven draait tegenwoordig alleen maar om meer willen en nooit genoeg hebben. Ook ik was zo. Ik betrap me er soms nog wel eens op dat die gedachtes in mijn hoofd schieten. Maar als ik dan wat dagen met mijn kinderen spendeer, dan is het duidelijk waar het leven echt om gaat. Wat is in jouw leven het belangrijkst?”

Coldeweijer schrikt: ”Kinderen? Is deze text een copy paste van een insta mom? Loopt er ergens nog een kind van André rond?

Fans compleet in shock: Heeft André Hazes nog een kind!?

Maar dan wordt duidelijk waar het echt over gaat. Hazes vergelijkt het hebben van een hond met een kind. Te bizar voor woorden.

Fans compleet in shock: Heeft André Hazes nog een kind!?

 

Scroll naar boven