Famke Louise verkoopt gedragen ondergoed voor deze absurde prijs

famke louise verkoopt ondergoed

Sinds kort deelt Famke Louise gewaagde inhoud op een platform voor volwassenen en heeft ze recentelijk voor het eerst haar gedragen ondergoed verkocht. Dit nieuws bracht de 25-jarige zangeres naar buiten via Instagram. Zou jij je portemonnee trekken voor zo iets?

Famke Louise verkoopt ondergoed

“Dat heb ik onlangs voor het eerst gedaan,” antwoordde ze op een vraag van een volger over het verkopen van “een gedragen slipje”. Ze onthulde ook dat de prijs van ondergoed varieert tussen de 500 en 1000 euro, afhankelijk van hoe ze zich op dat moment voelt.

Eerder maakte Famke Louise bekend dat ze tegen vergoeding zinnenprikkelende afbeeldingen deelt op het pikante platform wat we allemaal kennen, waar ze tevens in gesprek gaat met betalende aanhangers. Ze uitte zondagavond op Instagram hoeveel plezier ze nog steeds beleeft aan deze activiteiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Een van de grootste influencers

Het is overigens niet iets nieuws dat bekende influencers zich wagen aan achttien plus content. Het lijkt een lucratieve manier van geld verdienen te zijn. Voor tien euro per maand krijgen haar ‘Fans’ exclusieve content, en kunnen ze dus ook in gesprek met haar gaan. Althans, met haar profiel.

Verwacht dus geen directe interactie met Famke, aangezien een zogenoemd ‘bureau‘ het volledige beheer van haar account op zich neemt. Dit betekent dat betaalde volgers niet met de echte Famke zullen praten. Famke is wel van plan om alle foto’s en video’s aan dit bureau te leveren, wat de vraag oproept naar de aard van de inhoud die ze zal delen. Maar één manier om achter te komen..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Wij vinden jouw mening heel belangrijk. Daarom zouden we graag aan je vragen om een leuke reactie achter te laten op Facebook. Zo kunnen wij de leukste verhalen voor jou blijven maken!

Scroll naar boven