Het is eindelijk bekend! Famke Louise en Denzel zijn in verwachting van een jongetje. Dit lieten ze weten in hun reality serie op Videoland. Dit deden ze bekend maken tijdens een gender reveal party… Ook zeiden ze erbij dat ze het kind ‘genderneutraal’ willen opvoeden.

Onhandige opmerking

Helaas ligt Famke Louise nu onder vuur door een ‘anti-genderneutrale’ opmerking. Na de gender-reveal party zei ze het volgende:  “Een echte man maakt mannen, ik ben zo blij dat ik dit met jou heb mogen doen!.

Niet heel handig als je daarvoor meerdere malen in de media hebt lopen verkondigen hoe belangrijk je het vindt om zo gender neutraal mogelijk op te voeden.

Ze is ook heel benieuwd hoe het kindje eruit gaat zien.  “Ik ben zo benieuwd hoe onze jongen eruit gaat zien, echt niet normaal!”

BEKIJK OOK  Zien: Estelle Cruijff en 'Lil Kleine steken middelvinger op vanwege kritiek in Nederland

De reacties onder haar bericht waren ook niet heel positief. “Echte mannen maken ook dochters hoor. Een echte man ben je door hoe je je kind opvoedt. Niet het geslacht zelf. Ik ben net zo blij met mijn dochter als mijn zoon.” En iemand anders zei: “…. Dus een man die dochters krijgt is geen man…. Tot zo ver het ‘genderneutraal’🤣🤣🤣….”

Bekijk hieronder het bericht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)


Like it? Share with your friends!