Familiedrama: Nederlander (58) wil as vrouw uitstrooien, sterft voor de ogen van zijn kinderen

Familiedrama: Vader wil as vrouw uitstrooien, sterft voor de ogen van zijn kinderen

Het noorden van Italië is afgelopen weekend opgeschrikt door een tragisch ongeval. Een Nederlandse man (58) stierf voor de ogen van zijn kinderen terwijl hij de as van zijn recent overleden vrouw naar het  Idromeer wilde brengen.

De man en zijn twee kinderen van respectievelijk 20 en 22 jaar oud togen vorige week donderdag naar het zogeheten Tre Capitelli Village. Dat is een populair vakantieoord onder Nederlanders, gelegen aan de oevers van het Idromeer. Zondag zouden de drie de bergen intrekken. Daar wilden zij herinneringen ophalen aan de moeder, die in december overleed aan kanker.

Familiedrama: Vader wil as vrouw uitstrooien, sterft voor de ogen van zijn kinderen

Heftig hartinfarct

Het gezin had hiervoor speciaal de urn met daarin haar as meegenomen. ”Het had een heel speciaal moment moeten zijn, maar helaas heeft het zo ver niet mogen komen.” De avond voor de excursie werd de vader uit het niets getroffen door een hartinfarct. ”De kinderen belden mij op dat het niet goed ging met hun vader”, zegt de eigenaar van het bungalowpark die met spoed ter plaatse kwam.

Uiteindelijk heeft de 18-jarige zoon van de eigenaar geprobeerd de man te reanimeren. De hulpdiensten hebben dat later overgenomen, maar het mocht niet meer baten. Hiermee zijn de kinderen binnen vijf maanden tijd zowel hun moeder als hun vader verloren.

Het lichaam van de man is overgebracht naar een plaatselijk mortuarium. De verwachting is dat het snel zal overgebracht zal worden naar Nederland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven