Familiedrama in België: Moeder en zoon afgeslacht, stiefvader op de vlucht

Familiedrama in België: Moeder en zoon afgeslacht, stiefvader op de vlucht

In het Oost-Vlaamse Haaltert zijn gisteravond een moeder en haar zoon omgebracht in een villa. De dader, zeer waarschijnlijk de stiefvader van het gezin, is op de vlucht.

Familiedrama

Veel details zijn er momenteel nog niet. Het parket laat weten dat er in de bewuste woning in de straat Borrekent inderdaad twee lichamen zijn aangetroffen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de twee door messteken om het leven zijn gebracht. Dat meldt Het Nieuwsblad zojuist op haar website.

In de Dender in Aalst wordt gezocht naar de stiefvader, de echtgenoot van de vrouw. Men gaat uit van een ‘wanhoopsdaad’, het zou kunnen dat de man zichzelf ook heeft omgebracht.

In de woning waren de moeder, haar zoon en de stiefvader woonachtig. De stiefvader is sinds gistermiddag op de vlucht. Hij is nog niet aangetroffen.

Water

De verdachte, een man van 51 jaar, is zelf nog niet gelokaliseerd. Wel is inmiddels de grijze Mercedes van de man gevonden.

Meerdere getuigen hebben gisteravond gezien dat er een man in het water is gesprongen. Er zijn meerdere zoekacties op de plek gehouden, maar tot dusver zonder resultaat.

Onderzoek

De lokale autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld en zijn op het adres aanwezig met een wetsdokter, het laboratorium en een team van de gerechtelijke federale p0litie.

De omgeving is afgezet.

Scroll naar boven