Ouders van kinderen met speciale behoeften weten hoe stressvol het kan zijn om in het openbaar met je kind te zijn. Een moeder uit de buitenwijken van Chicago, Jennifer Daly, kent deze complicaties als geen ander.

Jennifer’s zoontje van anderhalf jaar oud (Jonathan) werd geboren met problemen in zijn cervicale wervelkolom, dit is beter bekend als een zeldzame vorm van dwerggroei. Hij kan niet naar buiten zonder de hulp van zijn rolstoel en medische apparaten. Hij kan nog steeds niet praten, dus wanneer hij enthousiast of opgewonden voelt tijdens uitjes laat hij dit merken door middel van geluiden. Helaas zorgt dat ervoor dat hij vaak blikken en opmerkingen van vreemden krijgt.

Vrijdagavond besloot Jennifer om uit te gaan met Jonathan en haar andere jonge zoon om naar de bioscoop te gaan , waar ze de film “Dumbo” zouden gaan zien.

Kleine Jonathan hield van de film en begon te giechelen, te lachen en geluiden te maken uit enthousiasme. Jennifer vond zijn gegiechel en geluidjes schattig, maar helaas leek ze de enige te zijn.

10 minuten later verscheen één van de medewerkers, die haar vertelde dat er geluidsoverlast werd gemaakt en Jonathan was daarvan de belangrijkste oorzaak van de klachten. Ze werd in shock achtergelaten nadat ze er werd uitgetrapt. Woedend ging Jennifer direct naar huis om frustraties op Facebook te posten. Niet lang daarna ging haar bericht viraal en heeft ze tot nu toe bijna 5.000 likes verzameld.

Bekijk de video hieronder van de reactie van Jennifer:

Bron: WGNTV


Like it? Share with your friends!

Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!